Bilgisayar serisindeki son ürünü olan Raspberry Pi 4; akıllı ev eşyası aletleri, oyun konsolları, hava durumu merkezleri, drone destekçisi, robotlar gibi olarak pek çok alanda kullanılıyor. Yakın bir zamanda ürünü takip ediyordum ve şansıma bugün indirime girdi. Raspberry Pi 4 Model B 8GB (Yeni...
www.technopat.net
Ancak Trendyol Flash İndirimi ile, güvenilir bir firmadan 100 lira farkla 2.556,17 TL ile alabilirsiniz. Üstelik peşin fiyatına 3 taksitle alınabiliyor. Bilgilendirme için @Yusuf Bayar'a teşekkürler!
Bi Raspberry Pi sahibi olmak istiyorum, çeşitli şeyler için kullanabilirim lakin bu fiyata almam pek mantıklı değil gibi. Bir kaç sene önce 500-1000 TL arası fiyatları vardı.
Maalesef Chip krizi sebebiyle Raspberry Pi üretimi yapılamadı ve fiyatların yukarı çıkmasına sebep oldu. Bende Raspberry Pi 4, Zero 2 W almak için bir kaç aydır düzenli olarak Avrupadaki (Almanya, İngiltere ve Fransadaki) ve Amerika sayfalarına bakıyorum oradaki fiyatlar da çok fazla. 15$'lık Pi Zero 2 W modeli için $150 yazanı gördüm.
Geçmişte Raspberry Pi'ların ortalama 1,5 - 2 yılda bir yenilendiği düşünüldüğünde; yeni Pi'ın yeni modellerinin duyurulması yakındır. Eski modellere bu kadar para vereceğime yeni modeli bekleyeceğim.
Bi Raspberry Pi sahibi olmak istiyorum, çeşitli şeyler için kullanabilirim lakin bu fiyata almam pek mantıklı değil gibi. Bir kaç sene önce 500-1000 TL arası fiyatları vardı.
Maalesef Chip krizi sebebiyle Raspberry Pi üretimi yapılamadı ve fiyatların yukarı çıkmasına sebep oldu. Bende Raspberry Pi 4, Zero 2 W almak için bir kaç aydır düzenli olarak Avrupadaki (Almanya, İngiltere ve Fransadaki) ve Amerika sayfalarına bakıyorum oradaki fiyatlar da çok fazla. 15$'lık Pi Zero 2 W modeli için $150 yazanı gördüm.
Geçmişte Raspberry Pi'ların ortalama 1,5 - 2 yılda bir yenilendiği düşünüldüğünde; yeni Pi'ın yeni modellerinin duyurulması yakındır. Eski modellere bu kadar para vereceğime yeni modeli bekleyeceğim.
Yeni modeli ben de bekleyecektim ancak Pi 5 veya üst bir model çıkarılacağına dair bir kaynak bulamadım ancak diyelim bu sene çıksa dair 3.000 liranın aşağısında çıkmaz.
Bunlar daha iyi günlerimiz... Yarın bi' bakmışız, 3.000 küsur liraya dayanmış.
Yeni modeli ben de bekleyecektim ancak Pi 5 veya üst bir model çıkarılacağına dair bir kaynak bulamadım ancak diyelim bu sene çıksa dair 3.000 liranın aşağısında çıkmaz.
We know for sure not to expect a Raspberry Pi 5 before 2024. What’s more, Raspberry Pi Foundation is keeping mum on its next release, and while this hearsay
The Raspberry Pi 5 will, eventually, be a thing. So what should you expect? We look to the Raspberry Pi 4 and earlier boards, plus future developments, and list the things we think are certain, likely, or just about possible to feature.
all3dp.com
Bu video yeni geldi buna da göz atmanı tavsiye ederim.
Ayrıca cihazların stoklarını buradan da takip edebilirsin.