Raspberry Pi 4 normal bilgisayar gibi kullanmak

XKemankes

Hectopat
Daha fazla  
Raspberry Pi 4'ü normal masaüstü gibi kullanabilir miyim? Yani YouTube'a girmek, düşük güç tüketimli program indirmek, çok önemli değil fakat oyun oynamak gibi...

Bildiğim kadarıyla Raspberry Pi 4 için özel bir Windows sürümü var. Yani sadece temel Windows özelliklerinin olduğu bir işletim sistemi. Normal masaüstü gibi kullanmak için bu Windows işletim sisteminin yüklenmesi mi iyi olur, yoksa başka bir işletim sistemi mi?

Raspberry Pi'yi henüz almadım fakat almayı düşünüyorum.
Alacağım Raspberry Pi sürümü: Raspberry Pi 4 model B - 8 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de hevesim kaçtı. Ben de vazgeçtim. Raspberry'nin özellikleri çok düşük. Özellikleri iyi olanlar da çok pahalı.
Hocam o pahalı olanları hangi modeller? İnternette gördüğüm kadarıyla Pi 4' 8GB'dan daha yüksek özellikli versiyonu yok. Varsa hangi modeli?

Hocam o pahalı olanları hangi modeller? İnternette gördüğüm kadarıyla Pi 4' 8GB'dan daha yüksek özellikli versiyonu yok. Varsa hangi modeli?
Ben Raspberry Pi'nin özellikleri çok düşük demişim. Bunun içinde 8gb'lik versiyonu da dahil xD Bahsettiğim Raspberry Pi harici SCB'ler. (Latte Panda, Orange Pi vs.)

Ben Raspberry Pi'nin özellikleri çok düşük demişim. Bunun içinde 8gb'lik versiyonu da dahil xD Bahsettiğim Raspberry Pi harici SCB'ler. (Latte Panda, Orange Pi vs.)
Anladım hocam, teşekkür ederim :D

merhaba ben raspberry pi 400 e intel core i9 gibi parçalar takıp normal masaüstü yapmanın daha pratik olacağını düşünüyorum. böyle birşey mümkün mü?

merhaba ben raspberry pi 400 e intel core i9 gibi parçalar takıp normal masaüstü yapmanın daha pratik olacağını düşünüyorum. böyle birşey mümkün mü?
Takamazsınız çünkü içinde işlemci yada ram takabileceğiniz bir anakart yok. Sadece kredi kartı boyutunda küçük bir cihaz var. İçine kendiniz anakart koyabilirsiniz ama içine sığcağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı