dark12side Megapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #11 Kerem00 dedi: Zamanlanmış görev olmadığını belirtiyor. Sadece * /1 * * * * python /home/pi/gorev.py & yazıp kaydedip crontab -l çıktısı atabilir misiniz? Ayrıca Python betiği Python3 ile yazılmışsa Python yerine Python3 yazın. Genişletmek için tıkla... Hocam Vim editör ile kaydetmeme rağmen tekrardan crontab -e yazıyorum fakat kaydetmiyor
Kerem00 dedi: Zamanlanmış görev olmadığını belirtiyor. Sadece * /1 * * * * python /home/pi/gorev.py & yazıp kaydedip crontab -l çıktısı atabilir misiniz? Ayrıca Python betiği Python3 ile yazılmışsa Python yerine Python3 yazın. Genişletmek için tıkla... Hocam Vim editör ile kaydetmeme rağmen tekrardan crontab -e yazıyorum fakat kaydetmiyor
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 17 Temmuz 2020 #12 dark12side dedi: Hocam Vim editör ile kaydetmeme rağmen tekrardan crontab -e yazıyorum fakat kaydetmiyor Genişletmek için tıkla... Keşke "nano" kullansaydınız. Daha kolay bir editör bence. sudo crontab -e yazınca da mı olmuyor?
dark12side dedi: Hocam Vim editör ile kaydetmeme rağmen tekrardan crontab -e yazıyorum fakat kaydetmiyor Genişletmek için tıkla... Keşke "nano" kullansaydınız. Daha kolay bir editör bence. sudo crontab -e yazınca da mı olmuyor?
dark12side Megapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #13 Sudo ile kullanınca farklı bir editörle sudo ile açtığım komutlar çıkmaktadır. dark12side dedi: Sudo ile kullanınca farklı bir editörle sudo ile açtığım komutlar çıkmaktadır. Genişletmek için tıkla... hocam gorev.py işlemci sıcaklığı yükseldiği zaman bana mail atmaktadır programı elle çalıştırdığım zaman mail geliyor fakat cron ile çalıştırdığımda mail gelmiyor. Son düzenleme: 17 Temmuz 2020
Sudo ile kullanınca farklı bir editörle sudo ile açtığım komutlar çıkmaktadır. dark12side dedi: Sudo ile kullanınca farklı bir editörle sudo ile açtığım komutlar çıkmaktadır. Genişletmek için tıkla... hocam gorev.py işlemci sıcaklığı yükseldiği zaman bana mail atmaktadır programı elle çalıştırdığım zaman mail geliyor fakat cron ile çalıştırdığımda mail gelmiyor.