x4r Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 598 Çözümler 1 11 Aralık 2020 #1 Normal bilgisayarda kullanmak için USB'ye Raspberry Pi OS kurmak istiyorum. ISO'sunu USB'ye yazdırdım ve USB'den Boot ettim. Fakat kurulum ekranında bu hata ile karşılaşıyorum ne yapabilirim? Disk bölümü bu şekilde: Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2020
Normal bilgisayarda kullanmak için USB'ye Raspberry Pi OS kurmak istiyorum. ISO'sunu USB'ye yazdırdım ve USB'den Boot ettim. Fakat kurulum ekranında bu hata ile karşılaşıyorum ne yapabilirim? Disk bölümü bu şekilde:
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.263 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 19 Aralık 2020 #2 @x4r Partition tablosunda ayrılmış alanı göremedim. Öncesinde Windows´tan Pi OS´u kuracağınız alanı ayırdınız mı?
@x4r Partition tablosunda ayrılmış alanı göremedim. Öncesinde Windows´tan Pi OS´u kuracağınız alanı ayırdınız mı?
x4r Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 598 Çözümler 1 19 Aralık 2020 #3 detista dedi: Partition tablosunda ayrılmış alanı göremedim. Öncesinde Windows´tan Pi OS´u kuracağınız alanı ayırdınız mı? Genişletmek için tıkla... HDD'ye kurmuyorum USB'ye kuruyorum.
detista dedi: Partition tablosunda ayrılmış alanı göremedim. Öncesinde Windows´tan Pi OS´u kuracağınız alanı ayırdınız mı? Genişletmek için tıkla... HDD'ye kurmuyorum USB'ye kuruyorum.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.263 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 19 Aralık 2020 #4 x4r dedi: HDD'ye kurmuyorum USB'ye kuruyorum. Genişletmek için tıkla... Aşağıda anlatılan yolu izleyin: USB'ye Kali Linux Kurulumu (KALICI) Herkese merhaba. Bu yazımda yaptığınız değişiklikleri kayıt edebileceğiniz şekilde USB diskinize Kali Linux kurmayı anlatacağım. Daha… medium.com Kali Linux için anlatılmış ancak her dağıtımda işe yarayacaktır.
x4r dedi: HDD'ye kurmuyorum USB'ye kuruyorum. Genişletmek için tıkla... Aşağıda anlatılan yolu izleyin: USB'ye Kali Linux Kurulumu (KALICI) Herkese merhaba. Bu yazımda yaptığınız değişiklikleri kayıt edebileceğiniz şekilde USB diskinize Kali Linux kurmayı anlatacağım. Daha… medium.com Kali Linux için anlatılmış ancak her dağıtımda işe yarayacaktır.