Almanya'dan akrabalarım aracılığı ile Raspberry Pi almayı düşünüyorum. Uçakla ziyarete gelirken yanlarında getirseler herhangi sıkıntı olur mu?
SanmamAlmanya'dan akrabalarım aracılığı ile Raspberry Pi almayı düşünüyorum. Uçakla ziyarete gelirken yanlarında getirseler herhangi sıkıntı olur mu?
Sorun olmaz.Almanya'dan akrabalarım aracılığı ile Raspberry Pi almayı düşünüyorum. Uçakla ziyarete gelirken yanlarında getirseler herhangi sıkıntı olur mu?
Ohoo neler yaptık nelerWifi kırma işine bulaşmamanızı tavsiye ederim. Biraz masum gibi dursa da öğrenilmesi durumunda hapis hükmü giydirilebilen bir suçtur.
Sorun çıkmaz.Almanya'dan akrabalarım aracılığı ile Raspberry Pi almayı düşünüyorum. Uçakla ziyarete gelirken yanlarında getirseler herhangi sıkıntı olur mu?
Yapmış olsanız dahi bunu dillendirmemenizi tavsiye ederim. Doğrudur kanınız kaynayabilir, heyecan olabilir ama kimse siciline birşey işlensin istemez.Ohoo neler yaptık nelerESP32 yetiyor.
Sorun çıkmaz.
Vergi ve gümrükte çalınması dışında olmaz sanırım.Almanya'dan akrabalarım aracılığı ile Raspberry Pi almayı düşünüyorum. Uçakla ziyarete gelirken yanlarında getirseler herhangi sıkıntı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.