Raspberry Pi Zero Samm Market'ten alınır mı?

HanSoloQ

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, projelerimde kullanmak ve akılı ev gibi projelerde kullanmak için hem bilgisayar olabilen hem mikro kontrolcü olarak kullanılabilen bir kart arıyordum, Raspberry Pico'yu buldum, sonra kazayla benzer diye Zero'sunu araştırmışım, baktım Pico PC olmuyor, Zero daha iyi falan, onu seçtim, fiyatı da uygundu.

Raspberry Pi ZERO Tiny Computer | Samm Market bu siteden alacağım, güvenli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, projelerimde kullanmak ve akılı ev gibi projelerde kullanmak için hem bilgisayar olabilen hem mikro kontrolcü olarak kullanılabilen bir kart arıyordum, Raspberry Pico'yu buldum, sonra kazayla benzer diye Zero'sunu araştırmışım, baktım Pico PC olmuyor, Zero daha iyi falan, onu seçtim, fiyatı da uygundu.

Raspberry Pi ZERO Tiny Computer | Samm Market bu siteden alacağım, güvenli midir?
Alın.

Güvenlidir yaklaşık 2 ay önce Raspberry Pi Zero W modelini ayrıca 2x20 headers ve HDMI to Mini HDMI adaptör satın aldım. Hızlıca gönderim yaptılar ne cihazda ne diğer ürünlerde problem yoktu.

Ben Raspberry Pi Zero WH aldım bozuk çıktı. İade edip Zero aldım. İnterneti olmadığı için de çok pişmanım. Bunu göz önünde bulundurun. Güvenerek alabilirsiniz. Arduino için komponentlerimi de bazen SAMM Market'ten alıyorum. Diğer sitelerde daha pahalı oluyor genelde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı