Rastgele item düşen oyun önerisi

MightySeja

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2021
Mesajlar
99
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
16
SSD veya HDD modeli
128
Ekran kartı
1660 Super
İşlemci
r5 3600
Arkadaşlar ne söylemek istediğimi kısaca açıklayayım. Oyun türü her şey olabilir FPS-RPG-MMORPG-TPS-MMOFPS hiç fark etmez.

Şöyle olacak işte biz yaratıkları kesiyoruz filan içinden item düşecek işte değerli item düşme şansı %0.01 olacak mesela.

Bu tarz hikayeli oyun çok fazla AC serisi olsun. Borderlands olsun. Ha bir de düşen itemin statları da önemli olacak örnek veriyorum hemen, kestik yaratığı mor item düştü işte özelliği nedir +%15 balta hasarı. 300 büyü direnci. Şeklinde aynı eşyanın bile farklı farklı özellikleri olacak. Bu dediklerim direkt AC serisi oyunlarında var zaten.

Daha çok Online olursa iyi olur. MMORPG özellikle bu şekilde aradım hiç bulamadım. İşte 60 lvl farmı yaparken bir anda %0.000001 ihtimalle oyunda benim 7 sülaleme yetecek parayı kazanmamı sağlayacak item düşecek. Yabancı forumlarda arattım Black Desert diyenler var fakat biliyorsunuz ki BDO'nun Türkiye sunucusu rezalet durumda oyuna parayı basan arapların hükmettiği bir halde Avrupa sunucularına da giremiyoruz maalesef.

Bu şekilde oyun önerilerinizi bekliyorum Online tercihimdir ama offline da olursa olur.
 
Path of Exile oynamadım ama oynayanı çok. New World ve The Division 2. almadan önce detaylı bilgi al ama bu oyunlar hakkında.
 

Geri
Yukarı