Çözüldü Rastgele kanallara abone olma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

297345

Hectopat
Yaklaşık 1 aydır yaşıyorum bu sorunu, günde en az 2 kişiye abone oluyor YouTube, Türk veya fazla aboneli kişiler de değil abone olunan kişiler, kimi zaman 800 aboneli kimi zaman 1 2 aboneli dandik dandik kanallar, Türk değiller. Yardım edin.

Çözüm
Çift faktörlü doğrulamam var oda değil ne yazık ki.
Ama virüs olabilir, ondan şüpheleniyorum ne yapmalıyım.

Kaspersky gibi güçlü bir antivirüs ile test yapın. Bir sonrada Malwarebytes ile yapın. İkisini bir arada değil art arda yapın.
Yok hayır botla motla işim olmaz benim PC'yi yeni formatladım ve bu sorun ortaya çıktı erişim izni olan uygulamaları da kontrol ettim hiçbir şey yok.

Hocam aynı sorunu adal yaşamıştı. Kanalına anime videoları yüklemişlerdi ve 10binlerce kanala abone olmuşlardı. Virüs olabilir. Şifreniz çalınmış olabilir. 2ad doğrulama açın. Şifre değişin. Virüs testi yapın.

Google'dan bak hesabına girenlerin kim olduğuna. Tanımadığın cihaz varsa engelle belki bir tanıdğın ya da bir hırsız tarafından hesabına erişilmiş olabilir

Google'dan bak hesabına girenlerin kim olduğuna. Tanımadığın cihaz varsa engelle belki bir tanıdğın ya da bir hırsız tarafından hesabına erişilmiş olabilir
Erişim izinlerini diyorsanız ona baktım, farklı bir şey diyorsanız tam olarak nereye bakmam gerekiyor.
Kaspersky gibi güçlü bir antivirüs ile test yapın. Bir sonrada Malwarebytes ile yapın. İkisini bir arada değil art arda yapın.
Bu programlar paralımı, şimdi crack mrack uğraşmayalım. Üstümüzü temizleyeceğiz derken iyice bulaştırırız.

Erişim izinlerini diyorsanız ona baktım, farklı bir şey diyorsanız tam olarak nereye bakmam gerekiyor.

Bu programlar paralımı, şimdi crack mrack uğraşmayalım. Üstümüzü temizleyeceğiz derken iyice bulaştırırız.
KasperSky Free Yazarak ücretsiz versiyonunu kullanabilirsiniz. Malwarebytes ücretsiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00