Rastgele link oluşturan ve o rastgele linke link listesi ekleyen kod var mı?

518679

Hectopat
Makaleler
3
Ben bir Roblox Studio geliştiricisiyim. Hobi olarak yaptığım Roblox Studio modellerini Discord sunucumda aboneliklerini bir kanalda doğrulayarak başka bir kanalda veriyorum. Fakat bazı kişiler bu modellerin linklerini korsan olarak sızdırmaya başlamış. Bu yüzden aklıma bir fikir geldi. Direkt olarak önlenemez bu durum ama çalma konusunda caydırıcı olması açısından bunu yapıyorum. Bir fikir var aklımda demiştim, bu fikri söyleyeyim. Bir PHP veya HTML dosyası oluşturacağım ve bu PHP veya HTML dosyasına internet üzerinden girdiğimde karşıma bir rastgele link çıkacak ve bu linke tıkladığımda karşıma modellerimin listesi çıkacak. Bu rastgele linkleri de PHP veya HTML dosyasına sürekli girip oluşturarak abonelere vereceğim. Fakat oluşturulan rastgele link, kullanıldıktan sonra yok olacak. Yani 1 kere tıkladıktan sonra bu son şans. Bir daha o link açılmayacak ve "linkin süresi doldu" şeklinde uyarı çıkacak.

Bu fikri düzgün şekilde gerçeğe dönüştüren ilk üyeye 200k owo cash ödeyeceğim.

@Vavien. @Fatalis

1. yöntem: Dosyalarınızı onedrive'a yükleyin. Paylaşımı sadece kendi abonelerinizin emailleri ile sınırlandırın.

2: yöntem: Tek kullanımlık tokenlar kullanarak url'e erişimi tek seferlik yapabiliriz. PHP bilmediğim için php'de nasıl yapılacağıyla ilgili şöyle bir kaynak bırakıyorum: PHP Master | Generating One-Time Use URLs

3. Yöntem: Dosyaların 2gb'dan fazla değilse file.io sitesinin API'ı ile çok kolay bir şekilde istediğini yaparsın. Linkin sona erme tarihini falan ayarlama var. Dokümantasyon: Developers - file.io

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı