O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 4 Haziran 2021 #101 Haldroweners dedi: Recep Baltaş aslında milyarderse ve bütün mirasını Technopat üyelerine dağıtacaksa. Genişletmek için tıkla... Umarım.
Haldroweners dedi: Recep Baltaş aslında milyarderse ve bütün mirasını Technopat üyelerine dağıtacaksa. Genişletmek için tıkla... Umarım.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 4 Haziran 2021 #102 Technopat ileride çok iyi yerlere gelecek. Dur hevesleme . blackneoNNN www.technopat.net
JoeBlackk Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.646 Çözümler 23 4 Haziran 2021 #103 astronautinocean dedi: Şeytan zamanında Allah'ın en iyi meleğiydi. Sonra ihanet etti şeytan oldu. En azından dini kaynaklar böyle diyor. Genişletmek için tıkla... Ben bunu sormadım ki. Allah'ın bunu bilmediğini, göremediğini nasıl anladınız dedim. Tekrar soruyorum nasıl anladınız?
astronautinocean dedi: Şeytan zamanında Allah'ın en iyi meleğiydi. Sonra ihanet etti şeytan oldu. En azından dini kaynaklar böyle diyor. Genişletmek için tıkla... Ben bunu sormadım ki. Allah'ın bunu bilmediğini, göremediğini nasıl anladınız dedim. Tekrar soruyorum nasıl anladınız?
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2021 #104 JoeBlackk dedi: Ben bunu sormadım ki. Allah'ın bunu bilmediğini, göremediğini nasıl anladınız dedim. Tekrar soruyorum nasıl anladınız? Genişletmek için tıkla... Şeytan'ı ilk olarak en iyi meleği yapmasından anladım.
JoeBlackk dedi: Ben bunu sormadım ki. Allah'ın bunu bilmediğini, göremediğini nasıl anladınız dedim. Tekrar soruyorum nasıl anladınız? Genişletmek için tıkla... Şeytan'ı ilk olarak en iyi meleği yapmasından anladım.
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 4 Haziran 2021 #105 Masashi dedi: Ya ayna paralel bir boyutsa? Aynaya giremememizin sebebi karşımızdaki insanla aynı anda dokunduğumuz ve aynı güçle bastırdığımız içinse? Genişletmek için tıkla... Anime kızı yastığını aynaya yansıtıp aynanın içine girersek ne olur?
Masashi dedi: Ya ayna paralel bir boyutsa? Aynaya giremememizin sebebi karşımızdaki insanla aynı anda dokunduğumuz ve aynı güçle bastırdığımız içinse? Genişletmek için tıkla... Anime kızı yastığını aynaya yansıtıp aynanın içine girersek ne olur?
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.639 Makaleler 18 Çözümler 58 4 Haziran 2021 #106 astronautinocean dedi: Şeytan'ı ilk olarak en iyi meleği yapmasından anladım. Genişletmek için tıkla... İhanet etmesini de biliyordu ve belki ibret olsun diye engellemedi. Sonra bizi bozsun, sınavda zorluk olsun diye?
astronautinocean dedi: Şeytan'ı ilk olarak en iyi meleği yapmasından anladım. Genişletmek için tıkla... İhanet etmesini de biliyordu ve belki ibret olsun diye engellemedi. Sonra bizi bozsun, sınavda zorluk olsun diye?
2 244756 Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 1.119 Çözümler 5 4 Haziran 2021 #107 1.9 TDI dedi: Anime kızı yastığını aynaya yansıtıp aynanın içine girersek ne olur? Genişletmek için tıkla... Paralel evrende ki sen aynı güçte aynı şeyi yapacak sonuç yine değişmeyecek. Fırlatsan da aynı sonuç.
1.9 TDI dedi: Anime kızı yastığını aynaya yansıtıp aynanın içine girersek ne olur? Genişletmek için tıkla... Paralel evrende ki sen aynı güçte aynı şeyi yapacak sonuç yine değişmeyecek. Fırlatsan da aynı sonuç.
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2021 #108 Akif9748 dedi: İhanet etmesini de biliyordu ve belki ibret olsun diye engellemedi. Sonra bizi bozsun, sınavda zorluk olsun diye? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Ben kesinlikle dediğim doğru demiyorum. Teori bu. Böyle şeyler yazın tartışalım işte.
Akif9748 dedi: İhanet etmesini de biliyordu ve belki ibret olsun diye engellemedi. Sonra bizi bozsun, sınavda zorluk olsun diye? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Ben kesinlikle dediğim doğru demiyorum. Teori bu. Böyle şeyler yazın tartışalım işte.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 4 Haziran 2021 #109 Kediler hep kendi ayağı üstüne düşüyor. Peki, düşemez ise ne olur?
2 244756 Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 1.119 Çözümler 5 4 Haziran 2021 #110 Ya rüyalar gerçekten var olduğumuz evren ise? Gerçek sandığımız gerçeklikte, rüyada var olan evrenin rüyasıysa?
Ya rüyalar gerçekten var olduğumuz evren ise? Gerçek sandığımız gerçeklikte, rüyada var olan evrenin rüyasıysa?