Umarım.Recep Baltaş aslında milyarderse ve bütün mirasını Technopat üyelerine dağıtacaksa.
Umarım.Recep Baltaş aslında milyarderse ve bütün mirasını Technopat üyelerine dağıtacaksa.
Ben bunu sormadım ki. Allah'ın bunu bilmediğini, göremediğini nasıl anladınız dedim. Tekrar soruyorum nasıl anladınız?Şeytan zamanında Allah'ın en iyi meleğiydi. Sonra ihanet etti şeytan oldu. En azından dini kaynaklar böyle diyor.
Şeytan'ı ilk olarak en iyi meleği yapmasından anladım.Ben bunu sormadım ki. Allah'ın bunu bilmediğini, göremediğini nasıl anladınız dedim. Tekrar soruyorum nasıl anladınız?
Anime kızı yastığını aynaya yansıtıp aynanın içine girersek ne olur?Ya ayna paralel bir boyutsa? Aynaya giremememizin sebebi karşımızdaki insanla aynı anda dokunduğumuz ve aynı güçle bastırdığımız içinse?
İhanet etmesini de biliyordu ve belki ibret olsun diye engellemedi. Sonra bizi bozsun, sınavda zorluk olsun diye?Şeytan'ı ilk olarak en iyi meleği yapmasından anladım.
Paralel evrende ki sen aynı güçte aynı şeyi yapacak sonuç yine değişmeyecek. Fırlatsan da aynı sonuç.Anime kızı yastığını aynaya yansıtıp aynanın içine girersek ne olur?
Olabilir. Ben kesinlikle dediğim doğru demiyorum. Teori bu. Böyle şeyler yazın tartışalım işte.İhanet etmesini de biliyordu ve belki ibret olsun diye engellemedi. Sonra bizi bozsun, sınavda zorluk olsun diye?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.