RAT bulaşan bilgisayara Format atmaya gerek var mı?

eymensahin.dll

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayara CS2 hilesi indirmiştim arkadaşımı trollemek için sonra bilgisayara RAT bulaşmış olabileceğinden şüphelendim. Bütün avlere tarrattım ama bulmadı. Bilgisayarı oyun indirmek için açık bıraktım geldiğimde kendi kendine Edge açılmış format atmak lazım mı?

Bilgisayara CS2 hilesi indirmiştim arkadaşımı trollemek için sonra bilgisayara RAT bulaşmış olabileceğinden şüphelendim. Bütün avlere tarrattım ama bulmadı. Bilgisayarı oyun indirmek için açık bıraktım geldiğimde kendi kendine Edge açılmış format atmak lazım mı?

Elinle bulman zor Görev Yöneticisi'nden falan bir bak ama bulup silsende ben olsam yine de temiz format atardım ben RAT yemiştim uğraşmak yerine direkt format attım.

Evet, var. Temiz bir format at USB ile.

Linke tıklayınca tarayıcı arka planda acılıyordu oda belirtisi olabilir mi yani direk gelmiyordu ekrana.

Elinle bulman zor Görev Yöneticisi'nden falan bir bak ama bulup silsende ben olsam yine de temiz format atardım ben RAT yemiştim uğraşmak yerine direkt format attım.
Baktım

Modemi kapat, hesap bilgilerini değiştirip resetle. Kafan rahat olsun...
Birde su SYN_SENT diye birşey var oda rat belirtisiymiş ben formatlıyacağım.

Hak etmişsiniz. İşinizi garantiye almak istiyorsanız, yok benim kafam rahat etsin diyorsanız format atın. Şifrelerinizi değiştirip 2FA açın. Son olarak da Kaspersky'a tarattın mı?

Hak etmişsiniz. İşinizi garantiye almak istiyorsanız, yok benim kafam rahat etsin diyorsanız format atın. Şifrelerinizi değiştirip 2FA açın. Son olarak da Kaspersky'a tarattın mı?
Bütün avlere tarattım 2FA nedir bu arada?

Sanırım Görev Yöneticisi'ni açınca kendini kapıyordu. Çalıştır a resmon yazıp durumdan askıda ya ayarlayıp durdurulmuş olanlara bakabilirsin.

Resmondan bakmayı beceremedim CPU %100 gözüküyordu cok kasıyordu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı