RAT nasıl temizlenir?

Hocam daha 2 ay önce format attım. Wortex diye birşeyden bahsediyor. Şifrelerimin bazılarını değiştirdim bile ama şuan hala sinirliyim kardeşime. Çıldıracağım resmen ya.
Görev yöneticisine girip işlemlerin atar mısınız?

Malwarebytes'ın bulduğu virüslerin SS'ini atar mısınız?
1686340025717.png

Hocam hitmanpro tarama sonucu bu. Log dosyasına izin verilmiyor diye mediafire yükledim.

Son ekran görüntüsünü kaldırırsanız iyi olur, girdiğiniz siteler gözüküyor ayrıca Kaspersky Free indirin ve arada bilgisayarınızı taratın.

Hocam ne yapacağız?

Daha yapmanız gereken bir şey yok, virüsler silinmiş bundan sonra temiz kurulum yapabilirsiniz veya antivirüs indirip kullanmaya devam edebilirsiniz.

Son ekran görüntüsünü kaldırırsanız iyi olur, girdiğiniz siteler gözüküyor ayrıca Kaspersky Free indirin ve arada bilgisayarınızı taratın.

Daha yapmanız gereken bir şey yok, virüsler silinmiş bundan sonra temiz kurulum yapabilirsiniz veya antivirüs indirip kullanmaya devam edebilirsiniz.
Hocam kullanmaya devam etmek zorundayım. O kadar oyun var hepsini yeniden yükleyemem.

Anladım, sorununuz çözüldü mü?
Hocam kaspersky yüklüyorum.

Hocam aklıma takıldı o kişiyle konuşurken herhangi bir ses kaydı ya da yazışmaların bir fotoğrafını aldınız mı?
Yok ne yazıkki hocam. Zaten dava etmekle falan da uğraşamam. 16 yaşındaymış kendisi. Aile sevgisi görmemiş heralde.

Yok ne yazık ki hocam. Zaten dava etmekle falan da uğraşamam. 16 yaşındaymış kendisi. Aile sevgisi görmemiş herhalde.

Madem arkadaş bilgisayarınızı kullandığını iddia ediyor, ona şu an ne yaptığınızı sorar mısınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı