Hocam o arkadaşlar kendini zeki sanan kişiler format at diyor sanki o adam PC'yi hiç kullanmamış hiç fotoğrafı dosyası bir şeyi yok gibi davranıyorlar 5 yaşındaki çocuğa git format PC'yi virüslerden temizler de her PC virüsü gördüğünde format format der.
Hocam işte zaten RAT dediğimiz şey PC'yi kontrol edebiliyor gidip aşırı ağır virüsler yükletebilir veya kopyalayabilir.
Kesin bir çözüm istiyorsanız format en mantıklı yol.RAT yedim klasik bir e-posta aldım işte şu BTC adresine 500 dolar gönder falan filan vallaha belki bana yüzsüz dersiniz ya da gamsız dersiniz bilmem de içimde zerre korku zerre bir şey yok. Tehdit ediyor bilgilerimi paylaşacağına dair. Açıkçası umurumda değil ama varlığı rahatsız ediyor. Birkaç hesabıma erişim sağlamayı başarmış. Muhtemelen internet geçmişlerimi çekmiş. Etrafa yaymasını sorun etmem ama bundan kurtulmak istiyorum kesin bir çözümü var mıdır siberci arkadaşlar ne der bu işe?
Tamam hocam siz RAT virüsü yediğiniz zaman interneti kesip MBAM ile tarama falan yaparsınız. USB bellek ile gerekli şeyleri koyar formatını atar. Zorlanacak bir şey yok.Hocam o arkadaşlar kendini zeki sanan kişiler format at diyor sanki o adam PC'yi hiç kullanmamış hiç fotoğrafı dosyası bir şeyi yok gibi davranıyorlar 5 yaşındaki çocuğa git format PC'yi virüslerden temizler de her PC virüsü gördüğünde format format der.
Hocam işte zaten RAT dediğimiz şey PC'yi kontrol edebiliyor gidip aşırı ağır virüsler yükletebilir veya kopyalayabilir.
Linux PC'de RAT olma ihtimali Windows'a göre daha mı düşük?Hocam işte zaten RAT dediğimiz şey PC'yi kontrol edebiliyor gidip aşırı ağır virüsler yükletebilir veya kopyalayabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.