alieren2222
Centipat
Birisi RAT programı üzerinden bilgisayarımı kontrol ediyor, ne yapmam lazım? Bir de o kişiye dava açabilir miyim?
Açabilirsin,çünkü kişinin gizliliğini ihlal ediyor Kaspersky ve MalwareBytes indirebiliyorsan indir.Birisi RAT programı üzerinden bilgisayarımı kontrol ediyor, ne yapmam lazım? Bir de o kişiye dava açabilir miyim?
Eğer dava etmek istiyorsanız hiçbir şey yapmadan bilgisayarın fişini çekin.
Temizlerseniz bulunamayabilir.
Açabilirsin, çünkü kişinin gizliliğini ihlal ediyor Kaspersky ve Malwarebytes indirebiliyorsan indir.
Dava aynen. Kullanıcı kendi isteği ile indirip çalıştırdıysa o uygulamayı dava işe yaramaz. Eğer derseniz ki ben bu bilgisayarı alırken birinden aldım, kullanmaya başladığımda rat vardı diye, o zaman dava işlevli olur.
Gelen giden bağlantıların kontrolü yapılır, yüksek ihtimalle orası şifreli ve port üzerinden geçer. Bulamama ihtimaliniz çok yüksek yani.
Noldu en son hocam?Kaydı savcılığa verdim kişi hakkında gerekli işlemlerin baştalıldığını belirtti.
Savcı çoktan gerekli işlemleri başlattı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.