RAT sonrası ne yapılmalı?

Korkmayacak hocam ben de zamanın da beyaz Toshiba bilgisayarım vardı Roblox hilesi indireceğim diye şakasız 1000 tane virüs bulaştırdım çok iyi hatırlıyorum MBAM ile taratmıştım bana da RAT bulaştı ama hiç böylesini görmedim.

Bende görmedim işte sorun orada. Hatta benim mesajda şuydu:

Banka hesaplarina girmesinler yeter.

Hocam o zaman ratliyken bankaya girmeyin ve format atın dilimde tüy bitti yarın ilk iş önce cihazlara daha sonra modeme format atmak olsun bu süreçte hiçbir cihaz modeme bağlı olmasın.

Hocam anlamadınız bizi ilk önce cihazları formatlayacaksınız ondan sonra modemi normalde böyle bir RAT olması imkansız gibi var ama bana sana kısacası halka bulaşmaz belki de ilksinizdir

Internette kucuk bir arastirma yapar misiniz bu konu hakkinda ben bulamadim dogru duzgun bir veri. Ayrica aileme soyledim dedigim gibi tartistik hatta cok fena tartıştık abimle.

Hocam o zaman ratliyken bankaya girmeyin ve format atın dilimde tüy bitti yarın ilk iş önce cihazlara daha sonra modeme format atmak olsun bu süreçte hiçbir cihaz modeme bağlı olmasın.

Ikna edemiyorum bankaya girerse avukata soyleriz diyorlar ben pazartesi atacsgim bilgisayara.

Sanirim 18 yas altilar cunku Instagram isimleri cok saçma babapro falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…