RAT virüsü bulaştıktan sonra tekrar bulaşır mı?

Douuuuuuuuu35

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, 20 gün önce bilgisayarım RAT virüsü tarafından etkilendi ve farkına varmadan 5 gün boyunca bilgisayarımda kaldı. Hesaplarıma saldırmaya başladığında hemen Windows'u tamamen sıfırlayarak (fabrika ayarlarına döndürerek) ve sonrasında sabah olduğunda temiz bir kurulum gerçekleştirdim. Şimdi merak ettiğim şey, bu RAT virüsü tekrar bilgisayarıma modem veya port yoluyla girebilir mi? (modemi 2 veya 3 kez sıfırladım.)

Not: RAT virüsü .exe çalıştırdığım için bilgisayarıma girdi.

Merhaba, 20 gün önce bilgisayarım RAT virüsü tarafından etkilendi ve farkına varmadan 5 gün boyunca bilgisayarımda kaldı. Hesaplarıma saldırmaya başladığında hemen Windows'u tamamen sıfırlayarak (fabrika ayarlarına döndürerek) ve sonrasında sabah olduğunda temiz bir kurulum gerçekleştirdim. Şimdi merak ettiğim şey, bu RAT virüsü tekrar bilgisayarıma modem veya port yoluyla girebilir mi? (modemi 2 veya 3 kez sıfırladım.)

Not: RAT virüsü .exe çalıştırdığım için bilgisayarıma girdi.

Sanmıyorum.

Kurun 7 24 koruma sağlar bedava halinde ağ saldırısı engelleme var.

Kurun 7 24 koruma sağlar bedava halinde ağ saldırısı engelleme var.
Teşekkür ederim. Şu anda Kaspersky Antivirüs programını premium olarak kullanıyorum.

Modemler imzalanmamış yazılımları kabul etmez.

Port olarak veya IPv6 ile tekrar bilgisayarıma bağlanamaz değil mi? Comodo firewall kullanıyorum şu an.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı