İnterneti bozabilirler mi bu virüsü bulaştıranlar?
Şöyle her şeyine erişebildikleri için evet bir takım değişiklikler yapabilirler. De bozma derken?
Hayır, belli başlı komutlar ile bilgisayarınızın ekran görüntüsünü web kameranızdan görüntü alabilirler veya CMD komutları ile sisteminizdeki özel dosyaları okuyabilirler, ama internetinizi bozamazlar.İnterneti bozabilirler mi bu virüsü bulaştıranlar?
Hızını falan sanırım.
Bunu eve gidince yapacağım teşekkür ederim. Şimdi sizlere şöyle bir sorum olacak ben bir sebepten dolayı paparamın İnternet harcamaların tam bugün sabah kapattım. Fakat dün oyun içi satın alma yaptım. İnternet harcamaları kapalı olduğu için 40 dakika önce 215TL'lik alışveriş reddedildi steamden. Bunu bu çakallar yaptı biliyorum ama bunlardan tamamen kurtulmak istiyorum şifremi değiştirmiştim yine değiştirdim. Hotmaili de aynı şekilde. Ne yapmam lazım bunlar beni bırakmayacakNeden karşıdaki böyle bir şey yapsın? İnternet giderse o da gider zaten. RAT yenildiği zaman internet kapatılıp güvenli modda virüs taraması yapılmalı.
Bunu eve gidince yapacağım teşekkür ederim. Şimdi sizlere şöyle bir sorum olacak ben bir sebepten dolayı Papara'mın internet harcamaların tam bugün sabah kapattım. Fakat dün oyun içi satın alma yaptım. İnternet harcamaları kapalı olduğu için 40 dakika önce 215TL'lik alışveriş reddedildi Steam'den. Bunu bu çakallar yaptı biliyorum ama bunlardan tamamen kurtulmak istiyorum şifremi değiştirmiştim yine değiştirdim. Hotmail'i de aynı şekilde. Ne yapmam lazım bunlar beni bırakmayacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.