RAT virüsü interneti bozabilir mi?

İnterneti bozabilirler mi bu virüsü bulaştıranlar?

Hayır interneti bozamazlar eğer internet bağlantısı giderse direkt virüs de gider zaten teknik olarak RAT virüsleri internet ağı üstünden verilerinizi aktif görüntünüzü çeker kısaca karşıdaki lamer (çakma hacker) kendi topuğuna sıkmak istemiyeceğine göre hayır bunun yerine interneti kapatın siz onu bitirin eğer cihazınızda varsa.

Neden karşıdaki böyle bir şey yapsın? İnternet giderse o da gider zaten. RAT yenildiği zaman internet kapatılıp güvenli modda virüs taraması yapılmalı.

Neden karşıdaki böyle bir şey yapsın? İnternet giderse o da gider zaten. RAT yenildiği zaman internet kapatılıp güvenli modda virüs taraması yapılmalı.
Bunu eve gidince yapacağım teşekkür ederim. Şimdi sizlere şöyle bir sorum olacak ben bir sebepten dolayı paparamın İnternet harcamaların tam bugün sabah kapattım. Fakat dün oyun içi satın alma yaptım. İnternet harcamaları kapalı olduğu için 40 dakika önce 215TL'lik alışveriş reddedildi steamden. Bunu bu çakallar yaptı biliyorum ama bunlardan tamamen kurtulmak istiyorum şifremi değiştirmiştim yine değiştirdim. Hotmaili de aynı şekilde. Ne yapmam lazım bunlar beni bırakmayacak

Bunu eve gidince yapacağım teşekkür ederim. Şimdi sizlere şöyle bir sorum olacak ben bir sebepten dolayı Papara'mın internet harcamaların tam bugün sabah kapattım. Fakat dün oyun içi satın alma yaptım. İnternet harcamaları kapalı olduğu için 40 dakika önce 215TL'lik alışveriş reddedildi Steam'den. Bunu bu çakallar yaptı biliyorum ama bunlardan tamamen kurtulmak istiyorum şifremi değiştirmiştim yine değiştirdim. Hotmail'i de aynı şekilde. Ne yapmam lazım bunlar beni bırakmayacak.

Oncelikle polise git ardindan PC'deki bilgileri bir yere at sonra PC'yi sifirla ardindan uzman bir bayiya ya da PC'nin kendi bayisine gotur guvenlik yamasi ve antivirus kurduktan sonra iyice baksinlar kart bilgisi isini polisle cozcen o dangalagin adresini polis bulacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı