Çözüldü RAT yemiş laptopa format atılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

The.Chosen.One

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, arkadaşlar. Bugün öğle saatlerinde RAT yedim. Windows Defender tam tarama yaptim trojan bir şeyler dedi sildik ettik falan ama bence bu RAT hala laptopumda duruyor. ChatGPT'ye sordum interneti kapa falan dedi ikindi vaktinden beri internet kapalı ben bu illetten kurtulmak istiyorum. Bu laptopa format atacaktim ama bu Windows kuruluma da bulasir diye korkuyorum. Yardimci olacak olabilecek bilgili kisiler yardim ederse harbi çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Farklı bir cihazdan USB'ye ISO dosyasını yazdırın ve temiz kurulum yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 10 desteği yakında bitiyor. Eğer cihaz uygunsa Windows 11'i aynı yolla kurabilirsin.

Cihaza 11 tavsiye edilmiyor. Windows Update kisminda öyle yazıyordu. O yuzden 10 tercih ettim. Teşekkür ederim hocam video için.

Halloldu.

Herkese teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…