Rat yenildikten sonra ne yapılması gerekir?

Smuya

Hectopat
Makaleler
16
Arkadaşlar ben rat yedim, elim ayağım titriyor şu anda. Adam benim Discord’uma kadar sızmış ki ben çoğu şifremi Discord’da tutuyordum. Çoğu kişiyi silmiş ve şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Sizlere bir kaç sorum var:

1-Tüm dosyaları ve sürücüleri silerek ve Windows’u silip yeniden yükleme yapıp sıfırlarsak rat gider mi?

2-Bu Rat diğer cihazlarıma da sızmış mıdır?

3-Rat’ı atan kişi isim soy ismimi biliyor panel atarsa ne yapacağım?

Yardım edin, elim ayağım titriyor. Discord şifremi değiştirdim.

Arkadaşlar ben RAT yedim, elim ayağım titriyor şu anda. Adam benim Discord'UMA kadar sızmış ki ben çoğu şifremi Discord'da tutuyordum. Çoğu kişiyi silmiş ve şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Sizlere birkaç sorum var:

1-tüm dosyaları ve sürücüleri silerek ve Windows'u silip yeniden yükleme yapıp sıfırlarsak RAT gider mi?

2-bu RAT diğer cihazlarıma da sızmış mıdır?

3-RAT'ı atan kişi isim soy ismimi biliyor panel atarsa ne yapacağım?

Tüm şifrelerinizi telefonunuz gibi bir cihazda tutmalısınız, sıfırdan kurulum yapın bilgisayarınıza. Şifrelerinizi değiştirin, panellerse de bir şey yapamaz, sadece göz korkutur. TCKN numaranız bir işe yaramıyor hocam.

Arkadaşlar ben RAT yedim, elim ayağım titriyor şu anda. Adam benim Discord'UMA kadar sızmış ki ben çoğu şifremi Discord'da tutuyordum. Çoğu kişiyi silmiş ve şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Sizlere birkaç sorum var:

1-tüm dosyaları ve sürücüleri silerek ve Windows'u silip yeniden yükleme yapıp sıfırlarsak RAT gider mi?

2-bu RAT diğer cihazlarıma da sızmış mıdır?

3-RAT'ı atan kişi isim soy ismimi biliyor panel atarsa ne yapacağım?

1. format atmak seni rahat eder.
2. erişmiş olamaz (bence)
3. panelden ismini filan bulsa maksimum yapacağı şey ihbar atmak gibi çocuksu şeylerdir yani senin tcni filan yaysa hiçbir şey olmaz artı olarak T.C. yaydı diyelim ismini filan ne yapabilirler?

Wi-Fi'a girip girmediğini nereden anlayacağız?

Bu arada konuyu açan arkadaşım ve ceza yemiş, o yüzden onun soracağı soruları ben yazıyorum.

Düz mantık düşünüyorum Wi-Fi değerlerinde bir farklılıkdan anlayabilir mi acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı