Rat yenildikten sonra ne yapılması gerekir?

Hocam rehber atabilir misiniz bari? Bulamadım.
1. adım :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
2. adım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
.

1. adım :
.
2. adım:
.

Hocam ISO dosyasını rat yediğimiz bilgisayara kurarsak sorun çıkar mı?

1. adım :
.
2. adım:
.

Hocam dediğiniz adımları uyguladım, çok zor olsa bile benim için başka bir bilgisayardan hallettim kurulum dosyalarını falan sonra USB ile kendi bilgisayarıma atıp formatladım. Rat hala geçmedi hocam üzerine bir kez daha sıfırladım ona rağmen geçmedi. Sürekli PC kapanıyor ve USB çıkarma sesleri geliyor. Sonra ekran geri geliyor. Ne yapmalıyım? BİOS’a mı bulaşmıştır? Bir kez daha formatlayıp sonra bayağı bir antivirüsle mi taratsam?

Son düzenleme:
Hocam ISO dosyasını rat yediğimiz bilgisayara kurarsak sorun çıkar mı?

Hocam dediğiniz adımları uyguladım, çok zor olsa bile benim için başka bir bilgisayardan hallettim kurulum dosyalarını falan sonra USB ile kendi bilgisayarıma atıp formatladım. Rat hala geçmedi hocam üzerine bir kez daha sıfırladım ona rağmen geçmedi. Sürekli PC kapanıyor ve USB çıkarma sesleri geliyor. Sonra ekran geri geliyor. Ne yapmalıyım? BİOS’a mı bulaşmıştır? Bir kez daha formatlayıp sonra bayağı bir antivirüsle mi taratsam?
Nasıl yani hocam USB ile sıfırdan format attınız ve virüs geçmedi mi ? Yani USB ye Rufus ile Windows 10 kurup bilgisayarı BIOS dan USB ile başlattınız demi ?

Arkadaşlar ben RAT yedim, elim ayağım titriyor şu anda. Adam benim Discord'UMA kadar sızmış ki ben çoğu şifremi Discord'da tutuyordum. Çoğu kişiyi silmiş ve şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Sizlere birkaç sorum var:

1-Tüm dosyaları ve sürücüleri silerek ve Windows'u silip yeniden yükleme yapıp sıfırlarsak RAT gider mi?

2-Bu RAT diğer cihazlarıma da sızmış mıdır?

3-RAT'ı atan kişi isim soy ismimi biliyor panel atarsa ne yapacağım?

Yardım edin, elim ayağım titriyor. Discord şifremi değiştirdim.

Flash bellek ile format atarsan temizlenir yüksek ihtimalle. Diğer cihazlarına sızma ihtimali maximum hesaplardan olur. RAT atan kişi isim soyismini hesaplarına erişemediği sürece bir işine yaramaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı