RAT'tan nasıl kurtulunur?

kayta

Yoctopat
Daha fazla  
RAT yediğimi biliyorum. Bir suru hesabım gitti. Bilen biri varsa RAT'tan nasıl kurtulacağimi soyleyebilir mi rica etsem?

Trojan yemişsinizdir büyük ihtimalle RAT yerine, Kaspersky ve Malwarebytes ile güvenli modda tarama yaparsanız virüs çok büyük ihtimalle silinir.
Hemen format önermeyin artık insanlara.
USB ile format atarsanız trojan, RAT gibi virüs kalmaz silinir. Ayarlardan sıfırlarsanız silinmez virüsler.

Hocam şuan tüm hesaplarim gitti USB ye yükledim format atıyorum şuan ama ratlı bilgisayardan USB ye yüklersen bişey olurmu

RAT demek zaten Remote Access Trojan demek, ayrıca usb ile temiz kurulum yaptığında nereye virüs silinmiyor, kaç tane rat'ı mining virüsünü bilgisayarımdan öyle temizledim, sadece nadir ve güçlü virüsler bu tarz durumlarda kendini koruyabiliyor ve rat bunlardan bir tanesi değil, bu arada az önce siz
"Golü Zlatandan değil, İbrahimoviç'ten yedin" dediniz, artık bırakın insanlara üstten bakmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…