RAT'tan nasıl kurtulunur?

RAT demek zaten Remote Access Trojan demek, ayrıca usb ile temiz kurulum yaptığında nereye virüs silinmiyor, kaç tane rat'ı mining virüsünü bilgisayarımdan öyle temizledim, sadece nadir ve güçlü virüsler bu tarz durumlarda kendini koruyabiliyor ve rat bunlardan bir tanesi değil, bu arada az önce siz
"Golü Zlatandan değil, İbrahimoviç'ten yedin" dediniz, artık bırakın insanlara üstten bakmayı.
Hocam yalnız adam usb den yaptığınızda SİLİNİR , ayarlardan yaptığınızda SİLİNMEZ demiş yanlış anladınız sanırım.

Hocam yalnız adam usb den yaptığınızda SİLİNİR , ayarlardan yaptığınızda SİLİNMEZ demiş yanlış anladınız sanırım.
Evet hocam, yanlış anlamışım, uyardığınız için teşekkürler, @gorko kusura bakma. Fakat "format önermeyin" dediği için yazdım onu, bilgisayarda ayarlar üzerinden yaptığımız işleme zaten format denmiyor, onun adı sıfırlama.

Son düzenleme:
Evet hocam, yanlış anlamışım, uyardığınız için teşekkürler, @gorko kusura bakma. Fakat "format önermeyin" dediği için yazdım onu, bilgisayarda ayarlar üzerinden yaptığımız işleme zaten format denmiyor, onun adı sıfırlama.

Evet formatta trojan, RAT, keylogger gibi virüsler silinir fakat ilk öneri bu olmamalı. Anti-Virüs'ler ile tarama yaptıktan sonra içiniz rahat etmezse format atabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı