Raw Dosya sistemi nasıl düzelir

Samet Ayva

Hectopat
Daha fazla  
Depolama Hdd'im nasıl oldu bilmiyorum sanırım kardeşim yaptı. Birden Raw dosya sistemine dönüştü içindeki bilgileri biçimlendirmeden nasıl kurtarabilirim. Windows'da açamıyorum Hdd'i.

@Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• hdd.jpg
    hdd.jpg
    112,9 KB · Görüntüleme: 367
Son düzenleme:
Merhabalar geçen ay benimde Başıma gelmişti. Verilerimi kurtardım ama birdaha kullanamadım hdd yi. EasyUs recovery adlı programla kurtarabilirsiniz verilerinizi.

Yok hocam kullanımı kolay. Programı acıyorsun hangi tür dosyaları tarayacağını seçip next diyorsun, sonra hangi diski tarayacağını seçiyorsun.Diskte bulduğu dosyaları gösteriyor sana sonra istediklerini seçip kurtar diyorsun bu kadar.

Benim de geçen gün flash belleğim birden raw oldu ve hp'nin(yanlış hatırlamıyorsam) bir programı yardımıyla düzelttim. Yarın programın ismini yollayabilirim çözüm bulamazsanız. Ayrıca internette bu olay başına gelmiş çok kişi var. Google'den bakın belki dosyalarınızı kaybetmeden düzeltmenin bir yolunu bulursunuz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı