Raw dosyasını usb belleğe boot edemiyorum

Daha fazla  
İndirdiğim .raw dosyasını hiçbir şekilde usb belleğe boot edemiyorum win32 disk imagger denedim ancak her yaptıktan sonra tamamlanıyor ve usbyi açtığımda içi boş oluyor. Ntfs olarak yazıyorum. Acaba farklı mı yazmam gerek arkadaşlar? Maverick kurmak istiyorum. Lütfen yardım eder misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
screenshot.png

WinFLASHTool ile .raw formatındaki dosyaları flash bellek gibi depolmaa aygıtlarına aktarabileceğiniz ücretsiz bir programdır. Hafıza Kartları için Arşiv Dosyası Oluşturma Programı ile .IMG dosyalarını da flash belleğe açabilirsiniz.

Hafıza Kartları için Arşiv Dosyası Oluşturma Programı
WinFLASHTool, raw formatındaki disk görüntülerini flash depolama aygıtlarına yazmak için kullanabileceğiniz kolay kullanımlı ve ücretsiz bir programdır.

Aynı zamanda WinFLASHTool .IMG uzantılı dosyalarınızı tek veya çoklu bölümlü kartlar üzerine yazmanıza da izin vermektedir.

Alıntıdır.

screenshot.png

WinFLASHTool ile .raw formatındaki dosyaları flash bellek gibi depolmaa aygıtlarına aktarabileceğiniz ücretsiz bir programdır. Hafıza Kartları için Arşiv Dosyası Oluşturma Programı ile .IMG dosyalarınıda flash belleğe açabilirsiniz.

Hafıza Kartları için Arşiv Dosyası Oluşturma Programı
WinFLASHTool, raw formatındaki disk görüntülerini flash depolama aygıtlarına yazmak için kullanabileceğiniz kolay kullanımlı ve ücretsiz bir programdır.

Aynı zamanda WinFLASHTool .IMG uzantılı dosyalarınızı tek veya çoklu bölümlü kartlar üzerine yazmanıza da izin vermektedir.

Alıntıdır.

Hocam peki usb biçimlendirirken fat32 mi yapmalıyım ntfs mi?

Arkadaşlar tüm yöntemleri denedim çekiyor gözüküyor ama usb içi boş oluyor boot yapmaya çalışıncada bootmgr eksik diye hata veriyor usb ye boot etmiyor lütfen yardım edin.

Bazı imajlarda öyle oluyor sanırım windows üstünden yüklenemeyen imajlar olsa gerek.
Benim elimde 4 tane kurulum dosyası var ikisi dediğiniz şekilde sorun çıkartıyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı