RAW RP çıkacak mı?

Yanlış hatırlamıyorsam 2 kişi yapacaktı o oyunu. Üstüne birkaç yıl gibi kısa bir sürede. Öyle bir şeyin imkanı yok. Dünyadaki en iyi 2 mühendis yapıyor deseler belki derim de yine yanlış hatırlamıyorsam daha önce düzgün bir iş yapmamış kişilerdi.

Düzenleme: İlk oyunları olduğu ile ilgili bir haber gördüm. Youtube kanal linki. Diğer sosyal medya mecralarındaki hesaplarına da Youtube kanalı üzerinden ulaşabilirsiniz. Instagram'da en son 18 Temmuz 2019'da gönderi paylaşmışlar. Para suyunu çekince kendileri de filmde parmak şıklatılmış gibi yok olmuşlar anlaşılan.
 
Son düzenleme:
Geliştirici ekip (!) hazır assetler ile son derece ütopik birkaç fragman yapıp Kickstarter üzerinden yüksek bağış rakamlarına çok kısa bir süre içerisinde ulaşmıştı.
Kickstarter; para aklama ve sahtekârlık ile ilgili gelen yorumlar ve uyarılar üzerine, geliştirilmekte olan oyuna dair ekipten geldikleri noktayı öğrenmek adına oyun içi oynanış videosu istemişti. Geliştirici ekip (!) ise kopyala-yapıştır ile 10-20 dolar gibi bir maliyetle marketten rahatlıkla edinilebilecek görsellikte, bahsedilen sonsuz varyasyon ve görsel cümbüş ile zerre alakası olmayan rezil bir video ile yanıt vermişti. Sonuç olarak Kickstarter paraya el koydu ve yanılmıyorsam destekçilere geri yolladı.
Bu olaylardan haberi olmayıp oyunu hâlâ bekiyorduysanız, geçmiş olsun fazla beklemeyin derim.
 
Enis Kirazoğlu oyunun bir dolandırıcılık projesi olduğunu açıkladı. Bağışları alıp kaçtılar.
Aynı Enis duyurulduğunda da balıklama atlamıştı. 😂

GTA 5 RP'yi tarihe gömecek bir oyun geliyor! (Gelemedi 😂 )

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı