RAW(RP) sistem gereksinimleri

UTKU123161

Hectopat
Merhaba dostlar, RAW adında yeni bir roleplay oyunu çıkıyormuş. Oyunun videosuna baktım ve çok etkilendim. Sizce tahminen ne olur sistem gereksinimleri? Şimdiden teşekkürler.

Hayalimdeki oyunu yapmış adamlar. Ama gerçekten çıkarsa ve dediklerinin hepsi olursa, oyundaki sunucuların resmi olması ve sistemin gerçekten çok iyi kurulu olması gerekir yoksa topluluk oyunu mahveder. Örnekleri çok.

Bu grafikler icin en az 1080 gerekir. Turkiye'nin sadece %10'u bu oyunu oynayabilir. Bir de oyunun ne kadar olacagi var.

Bende o videoyu izledim çok hoşuma gitti ama gerçekleşmesi çok zor bence. Polis olup şehri suçlulardan koruyacak kişiler olucak deniliyor. Polis oyunda olmadığında ne olucak peki ya ? 7/24 oynayacak oyuncuda varsa helal olsun.

Böyle bir oyunun çıkması gerçekten zor, önceki kickstarter projesinde de olmuştu aynı olay. Böyle bir büyüklükteki oyunu yapmaya büyük firmalar bile girişmiyorsa, küçük firmalar nasıl yapacak merak ediyorum.

Bana bait gibi geldi aslında, çıkarsa iyi olur mu? Tabiki de olur. Ama gerçekçi düşünelim arkadaşlar, böyle bir yükün altına girmek büyük bir risk olur. Her ne kadar bağış toplasalarda..

Sistem özelliklerine gelirsek, videodan anladığım kadarıyla önceden renderlanmış sahneler bunlar. Gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum grafiklerin.

Unreal Engine ile yaparlarsa yüksek sistem isteme ihtimali var. Unreal Engine'i optimize etmek gerçekten ayrı bir olay. Çıksa bile sorunlu çıkacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…