UTKU123161
Hectopat
Merhaba dostlar, RAW adında yeni bir roleplay oyunu çıkıyormuş. Oyunun videosuna baktım ve çok etkilendim. Sizce tahminen ne olur sistem gereksinimleri? Şimdiden teşekkürler.
Bu grafikler icin en az 1080 gerekir. Turkiye'nin sadece %10'u bu oyunu oynayabilir. Bir de oyunun ne kadar olacagi var.Hayalimdeki oyunu yapmış adamlar. Ama gerçekten çıkarsa ve dediklerinin hepsi olursa, oyundaki sunucuların resmi olması ve sistemin gerçekten çok iyi kurulu olması gerekir yoksa topluluk oyunu mahveder. Örnekleri çok.
Dostum çünkü oyunda çok detay var. Öyle hemen yapılabilecek bir oyun değil. Uzun sürmesi çok normal.Cikmaz, adamlar parayi alir kacar. Oyun 2.5 senedir gelistiriliyor ve tek gameplay videosu bir araba surme videosu.
Bannerlord vakasi yasayacak bu oyunu bekleyenler. Bannerlord tayfa, yuksel!Dostum çünkü oyunda çok detay var. Öyle hemen yapılabilecek bir oyun değil. Uzun sürmesi çok normal.
Cikmaz, adamlar parayi alir kacar. Oyun 2.5 senedir gelistiriliyor ve tek gameplay videosu bir araba surme videosu.
Oyunu cikartmak icin o zaman 22,5 yil gerekecek.Küçük bir firma için 2,5 Yıl bu tarz bir oyuna göre başarıdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.