RAW'a ne oldu?

RAW'a balon demeyen de ne bileyim... O kadar küçük bir ekip küçük bütçe ile şu videodaki beklentileri karşılayacak bir şey yapması imkansızdı;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyundan o kadar az kişi haberdardı ki CP77 gibi tanınmadı ve abartılmadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cube World V2. Bize para verin süper bir RP oyunu geliştiriyoruz diyip bağışları alıp tüy oldular.

Paralar geri iade edildi.
Amaçlarının o olduğuna dair bir kanıtınız var mı?
Pardon, kesin değilmiş.

Şimdi bir şey bilmeden gelip dolandırıcı yazarlar, o yüzden açıklamasını yapayım.

Oyun iptal olunca bağış yapanlara paraları iade edildi.
Oyun neden iptal oldu peki biliyor musunuz?
Göz atmak ister misiniz? İngilizce biliyorsanız buyurun.
Adamlar oyuna devam ettiklerini söylüyor fakat 1 senedir ortada yoklar. Kesinlikle dolandırıcı değiller. Kickstarter'dan yasaklandılar, bağış sayfası askıya alındı.
What happened to RAW, the GTA clone? (looper.com)

KILLERWHALE GAMES Twitter'da: "Kickstarter suspends our campaign. Here is the official reason. We are preparing new campaign on IndieGoGo. Follow latest news on Discord: https://t.co/02r2yLxh08 https://t.co/77N0JyYpDN" / Twitter
RAW - sandbox MMORP game with attention to realism (Suspended) by KILLERWHALE GAMES — Kickstarter
Siz bayağı şey biliyorsunuz zaten.

Hangi amaçla yaptıkları umurumda değil. Ben insanların dolandırılıp dolandırılmadığına bakıyorum.

Şimdi bir şey bilmeden gelip dolandırıcı yazarlar
Hangi amaçla yaptıkları umurumda değil. Ben insanların dolandırılıp dolandırılmadığına bakıyorum.
İnsanların dolandırılması veya dolandırılmaması gerçeği değiştirmiyor maalesef. Sonuç itibari ile dolandırıcı.

Şimdi bir şey bilmeden gelip dolandırıcı değil yazarlar...

Arkadaşlar dolandırıcı değil diyenler olmuş o dönemler ilgileniyordum ve evet dolandırıcılardı.
KICK STARTER tarafından fark edilip para iadesi yapıldı çünkü parayı aslında bu kişilere aktarmadılar(kickstarter böyle işliyor araştırın).
Fake veya hazır unity asetlerini biz yaptık diye paylaşıyorlardı ve insanlar şüphelenince olaylar koptu.
Zaten her şey ile etkileşime girebilirsiniz çok devasa bir oyun en iyi rol ve online oyun olacak diyorlardı attıkları videolarda karakter düzgün yürüyemiyordu etkileşim filanda yalandı.
Sonrasında düzgün araba sesi filanda koymadılar.
Tamamen insanları kandırıp bağışları çalmak için yapılmış bir fiyaskoydu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı