Rawm Leviathan V4 şarjı çabuk azalıyor

"İyi ürün üretip, sizi sevdikleri için ucuza satıyorlar dostum." aahhahahaha. Çin malı ürünler; seri ve maliyetsiz üretim yapmaya hala devam ediyorlar, o yüzden dünya genelinde bu laf "hala" meşhurdur. Değişen bir şey yok yani.

"Bilgisiz olduğum için piyasanın üstünde fiyata alıyorum, o yüzden farklı markalar ucuz geliyor" diyorsun yani.

"Bilgisiz olduğum için piyasanın üstünde fiyata alıyorum, o yüzden farklı markalar ucuz geliyor" diyorsun yani.
2 tane Çin malı ürün aldım, birisinin donglesi bozuk geldi, diğeri direkt bozuk geldi, ne değişim, ne iade yapıldı. 20 den fazla Razer, Logi ürünüm vardır bir tanesinde bile sorun yaşamadım. Sorun yaşasaydım da zaten garantiden değişim yaparlardı.
öyle demiyorum "Farklı markalar kronik sorunlu ve düşük maliyetle üretildikleri için kaliteli markaları tercih ediyorum." diyorum. 😏😏

2 tane Çin malı ürün aldım, birisinin donglesi bozuk geldi, diğeri direkt bozuk geldi, ne değişim, ne iade yapıldı. 20'den fazla Razer, logi ürünüm vardır bir tanesinde bile sorun yaşamadım. Sorun yaşasaydım da zaten garantiden değişim yaparlardı.
Öyle demiyorum "farklı markalar kronik sorunlu ve düşük maliyetle üretildikleri için kaliteli markaları tercih ediyorum." diyorum. 😏😏

2 ürün kullanıp çinlilerin tezlerini çürüttün ve batırdın, 2 ürün ile tüm Çin malı ürünlere kronik dedin. Çok büyüksün ne diyelim, bu büyük oyunu herkes göremez 🙏

Ferrari ile Toyota da aynı yerde üretiliyor dostum ama sen bilirsin yine de. 🤭
Toyotanın sorun yaratma yüzdesi, ferrarinin sorun yaratma yüzdesine göre daha düşüktür hocam(elimde veri yok ama kuvvetle muhtemel), ayrıca toyota arabaları o kadar sorunsuzdur ki dünyada da en çok satar arabaları. Bu tamamen yanlış bir kıyas olmuş. Toyota kendi fiyat bandında müthiş kalite, uzun ömür sunan bir araba markasıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı