Rawm Leviathan V4 şarjı çabuk azalıyor

Bir de yeni aldıysan daha normal, bir sürede kendine gelir.

İnşallah hocam konudan bağımsız şu an bende ace series poron mouse pad var hızlı olsun diye bunu tercih ettim önceki mouse ta kendi skatezlerini çıkartıp dot skatez kullanmıştım daha hızlı olmuştu öyle leviathan v4'ün kendi skatezleri bana bayağı yavaş geldi dot skatez almamı önerir misiniz bunun içinde.

İnşallah hocam konudan bağımsız şu an bende ace series poron mouse pad var hızlı olsun diye bunu tercih ettim önceki mouse ta kendi skatezlerini çıkartıp dot skatez kullanmıştım daha hızlı olmuştu öyle leviathan v4'ün kendi skatezleri bana bayağı yavaş geldi dot skatez almamı önerir misiniz bunun içinde.

Evet neden önermeyeyim, her mouse için öneririm dot güzel.

Hocam ona takılmayın. Piyasada aynı fiyata bunun kadar iyi işlemciyle beraber batarya ömrü sunan ürün yok. Neredeyse 1 aydır kullanıyorum toplasanız 2 kere şarja takmışımdır. Hala daha %40.

Günde iki saat 2000 Hz de Valorant oynarken kullansam geri kalan sürelerde 250 Hz de kullansam kaç hafta gider hocam.

Evet neden önermeyeyim, her mouse için öneririm dot güzel.

Önerebileceğiniz bir marka model var mı benim istediğim bayağı hızlı olsun fareyi ben kontrol edeyim.

Günde iki saat 2000 Hz de Valorant oynarken kullansam geri kalan sürelerde 250 Hz de kullansam kaç hafta gider hocam.

Çok gider de 250 kullanmanıza gerek yok. Ben oyunlarda 2K normal kullanımda 1K kullanıyorum. Şarj etmeyi unutacaksınız zaten.

Önerebileceğiniz bir marka model var mı benim istediğim bayağı hızlı olsun fareyi ben kontrol edeyim.

X-raypad jade alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı