Rawm Leviathan V4 takılmalar yapıyor

Asmodinn

Hectopat
Daha fazla  
Mouse Click'lerinde sıkıntı yok fakat durup dururken sensör algılamamaya, mouse hareket etmemeye başlıyor. Click'leri algılıyor ve uzun süre devam ediyor. Videoyla yakalamaya çalıştım ama en fazla bu kadar yakalayabildim. Leviathan V4

Yüzey ile ilgili olabilir mi acaba? Farklı yüzeyde ve kablolu şekilde dener misin?
Durum sürekli olmuyor valorant oynarken 2 defa falan oldu masada falan da algılamadı daha sonrasında video çekerken düzeldi. Kablosu çok kalın olduğu için kablolu kullanamıyorum bükülmüyor.

Mouse Click'lerinde sıkıntı yok fakat durup dururken sensör algılamamaya, mouse hareket etmemeye başlıyor. Click'leri algılıyor ve uzun süre devam ediyor. Videoyla yakalamaya çalıştım ama en fazla bu kadar yakalayabildim. Leviathan V4
Kaç Hz de kullanıyorsunuz? Bir de modeminiz yakın mı dongle'a? Sinyaller çakışabiliyor diye biliyorum.

Kaç Hz de kullanıyorsunuz? Bir de modeminiz yakın mı dongle'a? Sinyaller çakışabiliyor diye biliyorum.
1000 ve 2000 de kullanıyorum. Modemle arasında en az 3 metre var başka odada. Kabloyla bağlı internete.

Kablolu bir denemek gerekiyor aslında teyit etmek için. Kaç Hz kullanıyorsun?
Kablolu uzun süre kullanmam gerekiyor akşam deneyeceğim o zaman. 1000-2000de kullanıyorum.

Kablolu uzun süre kullanmam gerekiyor akşam deneyeceğim o zaman. 1000-2000'de kullanıyorum.

Herhangi bir Bluetooth veya Wi-Fi dongle ı olmasın. Dongle'a yakın ol, taktığın port 2.0 olsun. Başka bir kablosuz ekipmanın varsa onu çıkarıp dene kablosuz şekilde bunların hepsini uygula, en son çare kablolu dene.

Herhangi bir Bluetooth veya Wi-Fi dongle ı olmasın. Dongle'a yakın ol, taktığın port 2.0 olsun. Başka bir kablosuz ekipmanın varsa onu çıkarıp dene kablosuz şekilde bunların hepsini uygula, en son çare kablolu dene.
Kablosuz kulaklık bağlı type c girişinde onu çıkartıp deneyeceğim teşekkürler.

1000 ve 2000 de kullanıyorum. Modemle arasında en az 3 metre var başka odada. Kabloyla bağlı internete.

Kablolu uzun süre kullanmam gerekiyor akşam deneyeceğim o zaman. 1000-2000de kullanıyorum.
Valla ben de aynı mouse'u kullanıyorum. Hatta dongle takılıyken bluetooth kulaklık da kullanıyorum ancak şuana kadar bir sorun yaşamadım. Yine de deneyin kulaklığı çıkartıp.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı