İnceleme RAWM Leviathan V4

Ultimate demişsiniz, şimdi fark ettim. Yurtdışından mı alacaksınız ?
Evet hocam Wraith stok getiresiye kadar Rawm desteği bana 1-2 haftaya gelir size dediler onlardan alırım beklemek yerine direkt elime geçer

Evet hocam Wraith stok getiresiye kadar Rawm desteği bana 1-2 haftaya gelir size dediler onlardan alırım beklemek yerine direkt elime geçer

Yurt dışından nereden alacaksınız? Merakımdan soruyorum ama sorunuzu da cevaplayayım. ATK serisi malzeme ve kaplama kalitesi olarak geri maalesef. Leviathan çok daha iyi bir tercih olur.

Yurt dışından nereden alacaksınız? Merakımdan soruyorum ama sorunuzu da cevaplayayım. ATK serisi malzeme ve kaplama kalitesi olarak geri maalesef. Leviathan çok daha iyi bir tercih olur.
Hocam direkt kendi sitelerinden TRye alacağım
Benimde bir merakım daha var hocam eğer bakma şansınız varsa Madlions daha yeni Madlions Titan 68 Turbo modeli çıkartmış ve yanlış değilsem Single-Key scanning rate oranına 4096Khz demişler başta dedim herhalde yanlış ama adamlar bildiğiniz 4 milyon defa kontrol eden tuş yapmış ve 3kya satılıyor sonrasında Attack Shark sitesinde gezerken yeni bir klavye daha gördüm özellikleri falan ATK RS6 ile aynı neredeyse ve fiyatı 3400Tl falan şimdi diyorum ki ben sadece alüminyum kasa için mi 3k daha fazla verdim acaba diye bu fark nedir acaba biz niye daha fazla 3k veriyoruz sadece kasa için mi?

Gümrük sıkıntı çıkartmayacak mı öyle aldığınızda? 30 dolar üstü çünkü. Firma bedel olarak düşük yazsa da gümrüğe hiç belli olmaz. Ayrıca yurt dışında aldığınızda garanti imkanınız da kalmıyor. Leviathan için stok bekleyip onu, buradan almanız en mantıklısı.

MAD ve Attack Shark gibi markalarının amacı zaten dediğiniz durum. Benzer ya da aynı özelliklerle satılıyor gibi duruyor ama özünde yalıtımından kasasına switchine kadar her şeyi daha kalitesiz ve farklı oluyor.

Hocam neredeyse 1 saat adamlar ile bu konuyu konuştum maliyeti 10 dolar yapacaklarmış ayrıca vergi için ise 8 dolara kadar ödeyeceklermiş 8 dolardan fazla çıksada çok az çıkar dediler siz kimliğinizi yazın gerisi bizde dediler

Dediğim gibi garantisi olmayacak ama. Stok beklemek daha mantıklı. Acil bir ürün almak istiyorsanız da ES21 ya da SH01 Pro bakın.

Dediğim gibi garantisi olmayacak ama. Stok beklemek daha mantıklı. Acil bir ürün almak istiyorsanız da ES21 ya da SH01 Pro bakın.
Ya hocam zaten adamlar eğer öyle bir sorun olursa ve ödemezseniz iade olur dediler iade oldu bitti derken stoklar yenilenir her şekilde kazan kazan oluyor

O anlamda demiyorum. Ürün geldikten sonra olası bir hata ya da bozulma durumunda garanti servisi alamayacaksınız
Servisleri yok mu hocam ya? Onu bilmiyorum daha kargolanmadi olmazsa iptal ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…