İnceleme RAWM Leviathan V4

Yurtdışından aldığınız ürünü gönderemezsiniz. O yüzden diyorum stok bekleyin, Wraith üzerinden alın diye.
anaa valla hocam bi ara gamesir gamepad almıştım Türkiye'den alan bir kaç arkadaş daha vardı sorun çıkmış göndermiş geri Çin'e değiştirmişler yenisiyle ondan güvenip almıştım bende

Yurtdışından aldığınız ürünü gönderemezsiniz. O yüzden diyorum stok bekleyin, Wraith üzerinden alın diye.
Ayrıca hocam Wraith stok ne zaman gelir sizce

Son düzenleme:

Dediğiniz durum olabilir ama ben Türkiye içi gönderemezsiniz diyorum. Yurt dışı işi de çok daha uzun sürecektir, gerek yok aksiyona.

Yakın zamanda geleceğini düşünüyorum ama net bir bilgim yok maalesef.

Mail atmıştım ben.
Evet bugün desteğe yazdığımda banada aynısını söylediler

Hocam sa bugün adamlarla yine konuştum bana sizin dediğiniz meseleyi sordum ve bana ürünün şuan stabil olduğunu hiçbir sorun çıkmayacağını eğer çıkarsa sizlere hemen destek sağlayıp sorunumu hemen çözeceklerini söylediler eğer onlara göndermem gereken bir durum olursa herhangi bir kargo firmasindan küçük paketler bölümüne verip bize sorunsuz yollayabilecegimi söylediler. Siz yanlış biliyo olabilirmisiniz belki?

Ayrıca kargo çıkmış yola artık en azından alacak arkadaşlar için tecrübemi aktarırım

Hocam aklıma gelmişken dün arada kaynadı mouse kaç saat gitti size

Son düzenleme:
Çok gidiyor, 150 saat az girilmiş.
Benim için 500 üzeri olsa keşke mükemmel olur çünkü Scyrox o kadar bezdirdi ki beni şarj et şarj et bikmistim

Çok gidiyor, 150 saat az girilmiş.
Hocam sa Wraithin siteye daha şimdi ATK F1 V2 geldi bir bakma şansınız varmi modellere bir tane modelinde 54H mcu kullanılmış hangisi daha iyi 54L ile kıyaslarsak @ca9an

Son düzenleme:
Hocam sa Wraithin siteye daha şimdi ATK F1 V2 geldi bir bakma şansınız varmi modellere bir tane modelinde 54H mcu kullanılmış hangisi daha iyi 54L ile kıyaslarsak @ca9an

ATK tarafından RAWM ile yarışacak bir malzeme kalitesi beklemezdim açıkçası. Ürünler güzel ama kötü değiller. Ultimate versiyonu tercih edilebilir ama bataryası daha küçük ve dediğim gibi büyük ihtimalle malzeme ve kaplama kalitesi iyi değil.

Hocam 4999 fiyatı olan modele baktim şuan adını unuttum ama aradaki MCU farkına bakınca fenasal birşey eğer kaplama ve malzemeyi bir kenara alırsak fena birşey olmuş 2026 ilk çeyreğinde büyük ihtimal 54H20 ve LM20A MCU lari kullanılacak mouselarda ozellikle USB özelliği

54H20 zaten Duckill'de kullanılıyor. 54L15 optimizasyon olarak, 54H20 performans olarak iyi. Ama arada inanılmaz bir fark olmadığı için bilemiyorum. Kaplama ve malzemeyi kenara alırsak, ürün kullanılmaz hale gelir. 54L15 daha çok görürüz.

İnşallah hocam ayrıca RAWM markasını diğer özellikler dışında Raeshanın Optik encoder modelini kullanıyormuş oyunda mekanikler daha iyi biliyorum daha net ve belirgin hissayatı olduğu için sizin bu konuda bilginiz var mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…