İnceleme RAWM Leviathan V4

Yurtdışından aldığınız ürünü gönderemezsiniz. O yüzden diyorum stok bekleyin, Wraith üzerinden alın diye.
anaa valla hocam bi ara gamesir gamepad almıştım Türkiye'den alan bir kaç arkadaş daha vardı sorun çıkmış göndermiş geri Çin'e değiştirmişler yenisiyle ondan güvenip almıştım bende

Yurtdışından aldığınız ürünü gönderemezsiniz. O yüzden diyorum stok bekleyin, Wraith üzerinden alın diye.
Ayrıca hocam Wraith stok ne zaman gelir sizce

Son düzenleme:

Dediğiniz durum olabilir ama ben Türkiye içi gönderemezsiniz diyorum. Yurt dışı işi de çok daha uzun sürecektir, gerek yok aksiyona.

Yakın zamanda geleceğini düşünüyorum ama net bir bilgim yok maalesef.

Mail atmıştım ben.
Evet bugün desteğe yazdığımda banada aynısını söylediler

Hocam sa bugün adamlarla yine konuştum bana sizin dediğiniz meseleyi sordum ve bana ürünün şuan stabil olduğunu hiçbir sorun çıkmayacağını eğer çıkarsa sizlere hemen destek sağlayıp sorunumu hemen çözeceklerini söylediler eğer onlara göndermem gereken bir durum olursa herhangi bir kargo firmasindan küçük paketler bölümüne verip bize sorunsuz yollayabilecegimi söylediler. Siz yanlış biliyo olabilirmisiniz belki?

Ayrıca kargo çıkmış yola artık en azından alacak arkadaşlar için tecrübemi aktarırım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…