Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 19 Ağustos 2022 #1 Yıllardır dolabımda amcandan kalma bir ray-ban gözlük bulunuyor. Ailrm çakma olduğundan bahsediyor ama ben nedense ya orijinalse diye düşünmeden edemiyorum. Evde orijinallik durumunu kontrol edebileceğim bir yöntem var mı? Dosya Ekleri 20220819_202953.jpg 148,3 KB · Görüntüleme: 242 20220819_203018.jpg 153,2 KB · Görüntüleme: 168
Yıllardır dolabımda amcandan kalma bir ray-ban gözlük bulunuyor. Ailrm çakma olduğundan bahsediyor ama ben nedense ya orijinalse diye düşünmeden edemiyorum. Evde orijinallik durumunu kontrol edebileceğim bir yöntem var mı?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.049 Makaleler 2 Çözümler 32 19 Ağustos 2022 #2 Yanınızda taşıyın, yol üstü bir gözlükçü bulursanız sorun. En mantıklısı bu.
Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 19 Ağustos 2022 #3 F 16 Fighting Falcon dedi: Yanınızda taşıyın, yol üstü bir gözlükçü bulursanız sorun. En mantıklısı bu. Genişletmek için tıkla... İşlemden dolayı ücret alacaklar diye düşünüyorum. Bunu ücretsiz olarak evde yapmak ilk tercihik olacaktır.
F 16 Fighting Falcon dedi: Yanınızda taşıyın, yol üstü bir gözlükçü bulursanız sorun. En mantıklısı bu. Genişletmek için tıkla... İşlemden dolayı ücret alacaklar diye düşünüyorum. Bunu ücretsiz olarak evde yapmak ilk tercihik olacaktır.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #4 QR kodu duruyor mu kutusunda yer alan?
Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 19 Ağustos 2022 #5 BerkayZ87 dedi: QR kodu duruyor mu kutusunda yer alan? Genişletmek için tıkla... Hocam sadece gözlük mevcut elimde, kutusu veya dediğiniz gibi QR kod olsa bende internette durumu araştırmayı akıl ederdim
BerkayZ87 dedi: QR kodu duruyor mu kutusunda yer alan? Genişletmek için tıkla... Hocam sadece gözlük mevcut elimde, kutusu veya dediğiniz gibi QR kod olsa bende internette durumu araştırmayı akıl ederdim
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #6 Fikop dedi: Hocam sadece gözlük mevcut elimde, kutusu veya dediğiniz gibi QR kod olsa bende internette durumu araştırmayı akıl ederdim Genişletmek için tıkla... Gözlüğün çerçevesinde Made in Italy gibi bir ibare yer alıyor mu? Ve kulağa denk gelen yerindeki plastik sert mi?
Fikop dedi: Hocam sadece gözlük mevcut elimde, kutusu veya dediğiniz gibi QR kod olsa bende internette durumu araştırmayı akıl ederdim Genişletmek için tıkla... Gözlüğün çerçevesinde Made in Italy gibi bir ibare yer alıyor mu? Ve kulağa denk gelen yerindeki plastik sert mi?
Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 19 Ağustos 2022 #7 BerkayZ87 dedi: Gözlüğün çerçevesinde Made in Italy gibi bir ibare yer alıyor mu? Ve kulağa denk gelen yerindeki plastik sert mi? Genişletmek için tıkla... Yazı var ancak sertlik kısmı bana göre sert diyebilirim. Parlak sert bir plastik mevcut Dosya Ekleri 20220819_204343.jpg 49,2 KB · Görüntüleme: 150 20220819_204335.jpg 32,9 KB · Görüntüleme: 251
BerkayZ87 dedi: Gözlüğün çerçevesinde Made in Italy gibi bir ibare yer alıyor mu? Ve kulağa denk gelen yerindeki plastik sert mi? Genişletmek için tıkla... Yazı var ancak sertlik kısmı bana göre sert diyebilirim. Parlak sert bir plastik mevcut
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #8 Fikop dedi: Yazı var ancak sertlik kısmı bana göre sert diyebilirim. Parlak sert bir plastik mevcut Genişletmek için tıkla... Peki gözlüğün modeli herhangi bir yerinde yazıyor mu çerçevede? Ray-Ban gözlüklerin üzerinde model ismi de yazar. Ve çerçeve boyutu da. Şu an kendi orijinal Ray-Ban'ımı elime aldım aklıma gelenleri söylüyorum
Fikop dedi: Yazı var ancak sertlik kısmı bana göre sert diyebilirim. Parlak sert bir plastik mevcut Genişletmek için tıkla... Peki gözlüğün modeli herhangi bir yerinde yazıyor mu çerçevede? Ray-Ban gözlüklerin üzerinde model ismi de yazar. Ve çerçeve boyutu da. Şu an kendi orijinal Ray-Ban'ımı elime aldım aklıma gelenleri söylüyorum
Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 19 Ağustos 2022 #9 BerkayZ87 dedi: Peki gözlüğün modeli herhangi bir yerinde yazıyor mu çerçevede? Ray-ban gözlüklerin üzerinde model ismi de yazar. Ve çerçeve boyutu da. Şu an kendi orijinal ray-ban'ımı elime aldım aklıma gelenleri söylüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam bunları mı kast ediyorsunuz? Bunlar dışında katlanma yerlerinde metale işlenmiş Ray-Ban yazısı var o kadar. Dosya Ekleri 20220819_204903.jpg 44,3 KB · Görüntüleme: 132 20220819_204847.jpg 37,1 KB · Görüntüleme: 266
BerkayZ87 dedi: Peki gözlüğün modeli herhangi bir yerinde yazıyor mu çerçevede? Ray-ban gözlüklerin üzerinde model ismi de yazar. Ve çerçeve boyutu da. Şu an kendi orijinal ray-ban'ımı elime aldım aklıma gelenleri söylüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam bunları mı kast ediyorsunuz? Bunlar dışında katlanma yerlerinde metale işlenmiş Ray-Ban yazısı var o kadar.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.191 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #10 Fikop dedi: Hocam bunları mı kast ediyorsunuz? Bunlar dışında katlanma yerlerinde metale işlenmiş ray-ban yazısı var o kadar. Genişletmek için tıkla... Replikada bu kadar detay olmaz bence.
Fikop dedi: Hocam bunları mı kast ediyorsunuz? Bunlar dışında katlanma yerlerinde metale işlenmiş ray-ban yazısı var o kadar. Genişletmek için tıkla... Replikada bu kadar detay olmaz bence.