Çözüldü Ray Tracing 20 FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

m1sthioS

Hectopat
Daha fazla  
RAM'lerim 3200MHz, onun dışında bende de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki aynı sistem var fakat ayarları videoda 4:06'daki gibi yaptığımda 20 FPS alıyorum. Ray Tracing açık olmayan ayarlarda FPS yakın fakat Ray Tracing açtığımda videodakinden çok daha düşük FPS alıyorum. Bunun sebebi nedir, nasıl çözebilirim? Görsellerde 20 FPS olan benim görüntüm. Neden değerlerde farklılıklar var?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-11-28-12-39-20-771_com.google.android.youtube-edit.jpg
    128,2 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_2025-11-28-12-36-05-508_com.miui.gallery.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 12
Çözüm

Onlar overclock yapıyor ki bu zamanda Ray Tracing açıp oynamak bana mantıklı gelmiyor başlangıç orta duzeyde ekran kartı için düşük FPS veriyor.

Onlar overclock yapıyor ki bu zamanda Ray Tracing açıp oynamak bana mantıklı gelmiyor başlangıç orta duzeyde ekran kartı için düşük FPS veriyor.

Çözüm
Anladım hocam ben de şimdi ilk defa overclock yaptım da biraz değerler iyileşti. Teşekkürler hocam.

3600MHz RAM'in ciddi etksi olacağını düşünüyorum, bir de sistem ayarları vb dersek aşağı yukarı dersek kabul edilebilir gibi.
Anladım çok teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…