Razador Tiger RMX-01 sürücüsü yok

efeknfidn

Hectopat
Mouse ı alalı 6-7 ay önce almıştım ilk aldığım zamanlar sitesine girip driverını indiriyordum bugün bilgisayara format attım ve driverını indirmeye çalıştım ama sitesi kapanmış ve hiçbir yerde yok. Driver benim için önemli çünkü DPI değiştirmem lazım. Driver ı bulabilen veya bu mouse ı kullanan birisi bana atabilir mi?

Mouse ı alalı 6-7 ay önce almıştım ilk aldığım zamanlar sitesine girip driverını indiriyordum bugün bilgisayara format attım ve driverını indirmeye çalıştım ama sitesi kapanmış ve hiçbir yerde yok. Driver benim için önemli çünkü DPI değiştirmem lazım. Driver ı bulabilen veya bu mouse ı kullanan birisi bana atabilir mi?
Nasıl atalım, iletişim adresi falan ver. Ve pazar günü evime dönmüş olacam, o gün gelir program dosyaları .rar'a dönüştürür atarım.

Kanka aldıysan dosyayı bana da atsana.

Nasıl atalım, iletişim adresi falan ver. Ve pazar günü evime dönmüş olacağım, o gün gelir program dosyaları. RAR'a dönüştürür atarım.

Kanka dosyayı bana atar mısın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı