Raze Viper Mini Wraith skatez alınmalı mı?

Viper Mini skatezleri çok iyi zaten. Kaymıyorsa sorun başka bir şeydedir. Mouse Pad'iniz nedir?

Bende almayı düşünüyorum 470 TL'ye değer mi scrool tuşu sıkıntılıymış malzeme kalitesi falan nasıl?

Viper Mini kullanıyorum tekerlek eskiden tutarsız çalışıyordu Scroll boşluğuna üfleyince düzeliyor. 12 saatte bir falan bozuluyordu. Üfleye üfleye yaklaşık 1 hafta sonra düzeldi. Uuzun süredir scrollda sıkıntı yok. Elin küçükse Viper Mini alabilirsin büyükse sabre Pro al.

Son düzenleme:
Razer viper ultimate quartz edition var bende ve kayması çok kötü bence kayarken hem sürtünüp hem ses cıkarıyor mousepadde. Skatezlerin rengi gri ama mousenin pembe gri renk tonunu bozmamak için gri kullandıklarını düşünüyorum. Wraith v2 skatez almayı düşünüyorum youtubeden baktığımda ilk versiyona göre v2 nin çok daha iyi kaydığını da gördüm. Alsam pişman olur muyum sence çünkü sensör skatezi yok wraithte?

Farkını hissediyorsun zaten her türlüde birkaç aya yine aynı oluyor bende öyle oldu mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…