Raze Viper Mini Wraith skatez alınmalı mı?

Viper Mini skatezleri çok iyi zaten. Kaymıyorsa sorun başka bir şeydedir. Mouse Pad'iniz nedir?

Bende almayı düşünüyorum 470 TL'ye değer mi scrool tuşu sıkıntılıymış malzeme kalitesi falan nasıl?

Viper Mini kullanıyorum tekerlek eskiden tutarsız çalışıyordu Scroll boşluğuna üfleyince düzeliyor. 12 saatte bir falan bozuluyordu. Üfleye üfleye yaklaşık 1 hafta sonra düzeldi. Uuzun süredir scrollda sıkıntı yok. Elin küçükse Viper Mini alabilirsin büyükse sabre Pro al.
 
Son düzenleme:
Knk ben aldım. ufak bir yere çok rahatsız etmeyecek şekilde milimlik yamuk geldi WhatsApp'tan yazdım adamlar 2 gün sonra yeni bir tane gönderdiler hem altını hem üstünü, onu kullanma gereksinimi daha duymadım 2-3 ay sonra onu takarım diye düşünüyorum Razer'in skatezinden daha iyi kayması bana göre.



Ayrıyeten birkaç kişinin yorumuna bakarak kesinlikle almayın demek saçma bence. Bence almayın, demek daha doğru tabir.
Razer viper ultimate quartz edition var bende ve kayması çok kötü bence kayarken hem sürtünüp hem ses cıkarıyor mousepadde. Skatezlerin rengi gri ama mousenin pembe gri renk tonunu bozmamak için gri kullandıklarını düşünüyorum. Wraith v2 skatez almayı düşünüyorum youtubeden baktığımda ilk versiyona göre v2 nin çok daha iyi kaydığını da gördüm. Alsam pişman olur muyum sence çünkü sensör skatezi yok wraithte?
 
Razer Viper Ultimate quartz Edition var bende ve kayması çok kötü bence kayarken hem sürtünüp hem ses cıkarıyor mousepadde. Skatezlerin rengi gri ama farenin pembe gri renk tonunu bozmamak için gri kullandıklarını düşünüyorum. Wraith V2 skatez almayı düşünüyorum YouTube'dan baktığımda ilk versiyona göre v2'nin çok daha iyi kaydığını da gördüm. Alsam pişman olur muyum sence çünkü sensör skatezi yok Wraith'te?

Farkını hissediyorsun zaten her türlüde birkaç aya yine aynı oluyor bende öyle oldu mesela
 

Yeni konular

Geri
Yukarı