Razer Anzu alınır mı?

ECicek

Kilopat
Gürültülü bir ortamda çalışan birisiyim ve çalıştığım fabrikada kulaklıklar birkaç gün öncesinde tatsız bir olay sebebiyle yasaklandı. Ben de Bluetooth aracılığıyla bağlanıp müzik dinleyebileceğim bir alet arayışına girdim ve Razer Anzu fiyatı dolayısıyla dikkatimi çekti. Daha öncesinde hiç bu tarz bir şey kullanmadığımdan ses kalitesi nasıldır bilemiyorum. Aşırı yüksek bir beklentim yok sonuç olarak gözlükten bahsediyoruz fakat gürültülü bir ortamda son seste kullanacak birisi olaraktan işimi görür mü, tatmin eder mi, kullananlarınız varsa fikirlerinizi belirtir misiniz veyahut önerebileceğiniz bu tarzda sade görünüşlü maksimum 3000-4000TL bandında bir şey önerirseniz çok sevinirim.

Gürültülü bir ortamda çalışan birisiyim ve çalıştığım fabrikada kulaklıklar birkaç gün öncesinde tatsız bir olay sebebiyle yasaklandı. Ben de Bluetooth aracılığıyla bağlanıp müzik dinleyebileceğim bir alet arayışına girdim ve Razer anzu fiyatı dolayısıyla dikkatimi çekti. Daha öncesinde hiç bu tarz bir şey kullanmadığımdan ses kalitesi nasıldır bilemiyorum. Aşırı yüksek bir beklentim yok sonuç olarak gözlükten bahsediyoruz fakat gürültülü bir ortamda son seste kullanacak birisi olarakdan işimi görür mü, tatmin eder mi, kullananlarınız varsa fikirlerinizi belirtir misiniz veyahut önerebileceğiniz bu tarzda sade görünüşlü maksimum 3000-4000TL bandında bir şey önerirseniz çok sevinirim.

Bu tarz gözlükler sesi direkt kemikten ilettiği için normalde sorun olmuyor fakat çalıştığınız yer gürültülüyse biraz sorun olabilir sonuçta kulağınız boş ve çevredeki şeyleri duymaya devam edeceksiniz.

Peki sesi kemik aracılığıyla iletiyor oluşu ses kalitesini herhangi kötü yönde etkiler mi hocam, alsam pişman eder mi yani? Çünkü fabrikada tatmin edemese bile en azından boşuna almış olmak istemem normal günlük hayatta da kullanılabilir mi bu gözlük sizce?

Peki sesi kemik aracılığıyla iletiyor oluşu ses kalitesini herhangi kötü yönde etkiler mi hocam, alsam pişman eder mi yani? Çünkü fabrikada tatmin edemese bile en azından boşuna almış olmak istemem normal günlük hayatta da kullanılabilir mi bu gözlük sizce?

Kullanırsınız bir problem yaşamazsınız yürüyüş yaparken vb. Kulanığınızda kulaklık olmadan çevre seslerini duyarak gayet kullanırsınız YouTube'a da bu tarz gözlük incelemeleri var hatta aradığınız model için bunu izleyebilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ama çalıştığınız yerde yani çok gürültülü olduğu için çok iyi olmayacaktır.

O zaman çalıştığım ortamda idare edebileceğimi umarak sipariş vereyim 😅. En kötü sizin de dediğiniz gibi günlük hayatta kullanırım eğer o bakımdan sıkıntı yaşatmayacak bir ürün ise. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

O zaman çalıştığım ortamda idare edebileceğimi umarak sipariş vereyim 😅. En kötü sizin de dediğiniz gibi günlük hayatta kullanırım eğer o bakımdan sıkıntı yaşatmayacak bir ürün ise. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Bir şey değil iyi günler dilerim siz ürün geldiğinde yine iş yerinizde deneyin de inşallah gözlük kullanımına da yasak gelmez sizin yüzünüzden. 😂

Bir şey değil iyi günler dilerim siz ürün geldiğinde yine iş yerinizde deneyin de inşallah gözlük kullanımına da yasak gelmez sizin yüzünüzden. 😂
Kulaklığa getirdikleri kısıtlamanın sebebi ben değilim hocam 😅. Bir arkadaş makinanın içerisine düşürüp makinaya zarar verdiğinden ötürü böyle bir karar almışlar. Ek olarak normalde de gözlük takan birisiyim o kadarına da karışacaklarını sanmıyorum, umarım karışmazlar da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı