Razer Atlas vs Wraith Cosmic Class V2

Dilersen sana birini önerebilirim, ancak satın alma yöntemi sana ters gelir mi bilemiyorum. Su an bir tane birisi Siyah Type99 satiyor ancak daha eline gelmemis. Geldigi zaman da aldigim fiyattan verecegim diyor, dilersen bir konuş. Kendisi sonuna kadar guvenilirdir ki zaten referanslari mevcut. Yoksa Adana ici elden bulmak zorunda kalacaksin.

Kim hocam ? Konuşayim ozaman.

Swarcowun discord adresinde var mısın? Varsan direkt oradan soyleyeyim.

İkinci el pazarında hafif üste cikarsaniz, Göktürk isimli arkadasa denk geleceksiniz, onu etiketleyip konuşabilirsiniz. Ki cok da bilgili hem öneri alabilirsiniz, hem de Type99 hakkinda konusabilirsiniz.

İkinci el pazarında hafif üste cikarsaniz, Göktürk isimli arkadasa denk geleceksiniz, onu etiketleyip konuşabilirsiniz. Ki cok da bilgili hem öneri alabilirsiniz, hem de Type99 hakkinda konusabilirsiniz.
Hocam o arkadaşla konuştum az önce. Anlaşamadık vazgeçtim. Kendisi havale istiyor önce parayı. Ben de o toplara girmek istemedim. Kendisi güvenilir olabilir fakat benim içim rahat etmez. Herneyse , cam mousepad mevzusuna tekrar döndüm. Şu konu başlığındaki iki mousepaddan birini alacağım. Siz cosmic glass mı önermiştiniz ? Bu arada cidden kafam takıldı. Cosmic glass'ın sitesine girdiğimde hybrid yazıyor. Yani hız ile kontrol arası bir şey. Ben bunu alırsam hiçbir türlü cs2 oynayamaz mıyım hocam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…