Razer Atlas vs Wraith Cosmic Class V2

Kumaş pad al control ağırlıklı istiyorsan. Wraiht W65 falan vardı galiba ona bir bak.
şunu mu diyorsunuz ? Wraith W64 Mousepad

Bence Valo/Cs tipi oyunlarda cam pad gitmez, daha cok Apex/Ow hiz tipi gerektiren oyunlarda daha cok işlevi olur. Valo/Cs gibi oyunlarda kumas pad cok cok daha iyi ki biraz da kişisele kaciyor bu. Benim gözlemim 10 kisi glass pad ile oynuyorsa 3 kişi anca beğeniyor. Denemek lazim, belki seversiniz.
Kumaş control olarak ne önerirsiniz peki ?

Benim masam, klavyem, mouseum her şeyim bembeyaz. Mouse padim siyah, ve cok cok guzel duruyor. Bence full beyaz olsa bu kadar guzel durmaz. İkinci ele aciksan, 2.400-500 civarına Artisan Type99 onerebilirim sana. Zero var bir de, o da hafiften hızlı. Bence Type99 kapalı kutu bak, hem yeni cikti ve ulasmasi da zor.

Benim masam, klavyem, mouseum her şeyim bembeyaz. Mouse padim siyah, ve cok cok guzel duruyor. Bence full beyaz olsa bu kadar guzel durmaz. İkinci ele aciksan, 2.400-500 civarına Artisan Type99 onerebilirim sana. Zero var bir de, o da hafiften hızlı. Bence Type99 kapalı kutu bak, hem yeni cikti ve ulasmasi da zor.
Hocam Artisan konusuna okeyim fakat sıfır ürün alma taraftarıyım. Başka öneriniz var mıdır ?

Ben de zaten sifir kapali kutu onerdim, ki yakinda kapali kutu Type99lar sarı siteye düşmeye başlar. Bence ordan bir tane kap, aynı şehire vesaire denk gelirsen direkt yani almanı öneririm. Hangi şehirdesin?

Bilirsin Artisan da tekli almak, çiftli almaya gore daha pahalıya patlıyor. Bu yüzden de alacak olanlar iki tane aldığından, tane başına daha ucuza geliyor. İkinci fazlalık olanı da satıyorlar.

Bilirsin Artisan da tekli almak, çiftli almaya gore daha pahalıya patlıyor. Bu yüzden de alacak olanlar iki tane aldığından, tane başına daha ucuza geliyor. İkinci fazlalık olanı da satıyorlar.
Evet o muhabbeti biliyorum. O zaman alırım sorun değil de nasıl bulacam hocam. Sahibindene baktım şuan ilan göremedim. Yakın zaman içinde gelir mi diyorsunuz yani ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı