Elektronik Razer Barracuda Pro 6155₺

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet değiştiriyorlar hemen. Birde kırılma muhabbetinin abartıldığını düşünüyorum. Metal çıtalar falan var.

Düz Barracuda'da dıştan mikrofon olmadığı için berbat diyenler var, onu bilerek alırsanız tatmin eder.
Pro'da ANC var, izalasyonu pad'den dolayı daha iyi. Biraz daha dışarı kullanım için alınabilir belki.
Rtings'de Pro için daha Bass puanı yüksek çıkmış, sürücüleri bir tık daha iyi veya profil farklı.

Fps oynuyorum, harici mikrofonum(duocast) var. V2 pro ile Barracuda pro arasında kalmıştım şimdi normal barracudayı da ekledim listeye. Aralarından hangisini tercih etmeliyim arkadaşlar. Gpt ye sorduğumda en iyi tercihin v2 pro olacağını söyledi de :). Siz ne düşünüyorsunuz ?

Açıkcası değer mi düz barracuda almak yerine pro almak ?

Son düzenleme:
Fps oynuyorum, harici mikrofonum(duocast) var. V2 pro ile Barracuda pro arasında kalmıştım şimdi normal barracudayı da ekledim listeye. Aralarından hangisini tercih etmeliyim arkadaşlar. Gpt ye sorduğumda en iyi tercihin v2 pro olacağını söyledi de :). Siz ne düşünüyorsunuz ?

Açıkcası değer mi düz barracuda almak yerine pro almak ?
Değmez.

Düz barracuda alıp geçebilirsin. Üzmez hiç. Mikrofonun da var biçilmiş kaftan.

Bende aynısını yaptım, pişman edecek gibi durmuyor hocam. Barracuda pro almıştım. Eğer Blackshark V2 Pro’dan bahsediyorsanız ses olarak bu çok daha iyi.
Evet Blackshart V2 Pro'dan bahsediyordum. 1.5 yıldır v2x olanını kullanıyorum ve çok memnunum. Komple kablosuza geçmeye başladığım için kablosuz kulaklık arıyordum. Hs80 Max i kaçırınca fırsat bu deyip buna geldim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı