DepresifTanrı
Hectopat
İki kulaklık arasında kaldım. Tek amacım FPS de çok iyi bir performans, mikrofon kalitesinin bir önemi yok. Hangisini neden önerirsiniz belirtirseniz çok sevinirim.
Blackshark V2'nin mikrofununu daha iyi yapıp ses kalitesini kısmışlar.İnternette önerdiğiniz model için neredeyse iyi yorum yok. Gözlükte kullandığımı varsayarsam konfor uzun vadede beni üzebilir. Bu iki model arasında Barracuda Pro neden daha iyidir?
Barracuda Pro ses kalitesi için yazıyorum. Bildiğim kadarıyla Barracuda Pro daha çok karma bir kulaklık, müzik ve film açısından bakarsak ses kalitesi evet çok iyi. Ancak oyundaki ses kalitesine gelirsek BlackShark V2 Pro 2023 daha iyi. 2020 versiyonundan bahsetmiyorum açıkçası, siz yanlış anlamış da olabilirsiniz. Konu 2023 versiyon üzerine açılmış. Ben de ikisinden birini alacağım, daha çok oyun için kullanacağım için BlackShark V2 Pro 2023 almayı düşünüyorum. Zaten Bluetooth ve Smart Switch özelliği BlackShark'a da 2023 modeliyle gelmiş bulunmakta. Ama rahatlık açısından Barracuda daha iyi, hafiflik olarak BlackShark daha iyi. Ben BlackShark üzerine verdim kararımı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.