Öncelikle elinize sağlık hocam güzel rehber olmuş.
Teşekkür ederim.
Acaba Razer Audio uygulaması üzerinden yeterli ses ayarı yapılabiliyor mu yoksa yine daha iyi ses için yazılım almayı tavsiye eder misiniz ve uygulama üzerinden THX kullanılabiliyor mu?
Razer Audio uygulaması, önbellekle bağlantısız çalışıyor. Yani, yaptığınız ayarlar bir başka cihaza geçmiyor. THX ile bir alakası yok. Öneri için üstteki yorumuma bakabilirsiniz.
Kısacası, benim önerim Dolby Atmos, DTS:X ve Windows Sonic kullanmanız. Eğlence istiyorsanız sesi sanallaştırrmak için THX Spatial Audio alabilirsiniz ama verdiğiniz paraya değmeyecektir.
Ses ekolayzer yazılımı konusunda önerilerimin özeti bu.
Birde uygulamadan gaming mod açılabiliyor demişsiniz gaming mod ne işe yarıyor?
Bağlantı menzilini kısaltıyor ve bunun karşılığında gecikmeyi minimuma indiriyor.
Benim için oyun tarafında da çok iyi bir deneyim oldu. Öncelikle, 50 saat gibi çok uzun bir pil ömrü olduğu için film, dizi, müzik gibi çok amaçlı kullandığım halde ne zaman oyuna girersem gireyim genellikle şarjı dolu oluyor. Bu çok güzel bir şey. Kabloyla uğraşmadan oyun oynamak çok iyi. Ses kalitesinin bir önceki kullandığım G933'e göre gayet tatmin edici olduğu ortada ancak insanlara sorsan G933 çok daha üst seviye bir kulaklık. Bu yanlış. Hem ses hem mikrofon kalitesi olarak Barracuda X (2022), her açıdan çok daha üst seviye bir kulaklık. Ben eski G933 kullanıcısı olarak oyun performansı dahil her türlü performansından çok memnunum. Sadece oyun oynayacaklara daha iyi kulaklıklar var ancak illaki kablosuz isteniyorsa sadece oyun için de olsa Barracuda X düşünülebilir. Zaten bunu incelememin sonunda yazmışım.
Son olarak sizce kulaklık uzun süre kullanılabilir mi?
50 saat pil ömrü ve sürücüler arasındaki inanılmaz denge. Uzun süreli kullanıma daha uygun kulaklık düşünemiyorum.
Sağ ve sol sürücü arasında mükemmel denge. Uzun süreli kullanımlardan sonra dinleme yorgunluğu oluşmaz.

Ama eğer kastettiğiniz şey dayanıklığıysa bu size kalmış bir şey. Sizin kullanımınıza bağlı. Batarya ömrü bile sizin şarj etme şeklinize göre değişiyor.

@88602 hocam 2021 modeline bakmıştım ben ama onda da Bluetooth ve çift bağlantı var mı? Arada ki farka değer mi acaba yani aralarında çok büyük bir fark var mı özellik olarak.

Hocam kulaklığın kendi ses ayarından son ses yapınca dip ses oluyor mu ? Bende öyle normal mi acaba ?

Hep öyle kullanıyorum ve dip ses sorunu yok hocam.

Değil. Barracuda X, dip ses sorunu olmayan bir kulaklık.
Forumda birkaç kişide daha gördüm dip ses olduğuna dair. Garantiye göndersem değişim yapılır mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…