Merhaba. Güzel incelemeniz sayesinde ben de bu ürünü edindim.

Razer barracuda x 2022 ürününü satın aldım fakat thx programına sanırım %50lik bir indirim kazanıyormuşum. Bunu nasıl kullanabilirim? Kutu içinden herhangi bir ürün aktif etme için kod çıkmadı. Bir diğer sorum ise dolby atmos için tam olarak ismi ne olan programı microsoft storedan almalıyım? Dolby access mi?
Cevapların için şimdiden çok teşekkür ediyorum. İncelemen harika.

Razer barracuda x 2022 ürününü satın aldım fakat thx programına sanırım %50lik bir indirim kazanıyormuşum. Bunu nasıl kullanabilirim? Kutu içinden herhangi bir ürün aktif etme için kod çıkmadı.
Önce Razer'in sitesinden kulaklığı kayıt ediniz sonra Razer hesabının kayıtlı olduğu e-postaya kod gelecek. O kodu THX alırken promosyon kodu olarak giriniz %50 indirim tanımlanacaktır.
Bir diğer sorum ise dolby atmos için tam olarak ismi ne olan programı microsoft storedan almalıyım? Dolby access mi?
Evet, adı Dolby Access ve Microsoft Store'dan indirebilirsiniz ve 14 günlük denemenin ardından 46.50₺ verip satın alabilirsiniz.

2021 versiyonunu kullanıyorum, bildiğim kadarıyla sürücüler aynı yani aynı EQ ayarlarını yapabilirim. Nasıl bir EQ ayarı önerirsiniz? Hiçbir fikrim yok açıkçası bu konuda

2021 versiyonunu kullanıyorum, bildiğim kadarıyla sürücüler aynı yani aynı EQ ayarlarını yapabilirim. Nasıl bir EQ ayarı önerirsiniz? Hiçbir fikrim yok açıkçası bu konuda

Benim kullandığım ayarlar bunlar hocam. Bir deneyin isterseniz.

Çok teşekkür ederim. Aktivasyon kodunu buldum ve bu kod ile dediğiniz gibi indirim alabiliyorum. Razer'ın 7.1 thx uygulamasını kendi sitesinden ücretsiz indirebildim ve kullanmam için aktivasyon kodu yeterli oldu. Fakat sanırım ekolayzer özellikleri vs için yükseltme istiyor yani bana verdikleri indirim ile beraber satın alımı gerçekleştirirsem diğer özellikleri de kullanmama imkan verecekler gibi görünüyor. Ben thx'i enable 7.1 ayarını açıp kullanıyorum şuan ve bu benim için yeterli. Satın alım yapmadım yani henüz. Bahsettiğiniz programı da satın aldım. İkisi de hemen hemen aynı ses kalitesini veriyor gibi geldi bana.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Bu konuyu okuyup kulaklık deneyimi hakkında daha fazla şey okumak isteyenler için birkaç şey yazayım. Kulaklık gerçekten çok rahat ve kullanışlı. Dongle'ı telefonun şarj kısmına takıp kullanabiliyor olmak çok güzel. Evet bluetooth da var ama dongle takmanızla beraber kısa sürede kulaklık bağlanıyor. Zaman kaybettirmiyor. Sesi ise oldukça iyi. Çok yüksek ses beklentisi olanlar için uygun değil. Aşırı yüksek ses vermiyor ama çok kaliteli ve temiz bir ses duyduğunuzu hissediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…