Hocam acaba şu an kullandığınız ve kaliteli bulduğunuz bir EQ ayarı var mı? Varsa atabilir misiniz

Paylaştım hocam zaten bu konuda önceki mesajlarımda var, 25. yoruma bakarsanız görürsünüz.

Değil hocam bluetooth ile bile hissedilebilir gecikme yok.
Anakartımda TYPE-C girişi yok bağlantıyı dönüştürücüyle yaptığımız zaman ek bir gecikme yaşar mıyız az da olsa ? Bir de kaç ms latency olduğunu ölçmenin bir yolu var mıdır hocam ?

Bu arada konuyla alakasız, AOC 24G2ZE(zu modeli çok pahalanmış) sipariş ettim bayağı bilgi verdiniz bu konu hakkında, Odyssey G4 den vazgeçip bunda karar kıldım, teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Son düzenleme:
Anakartımda TYPE-C girişi yok bağlantıyı dönüştürücüyle yaptığımız zaman ek bir gecikme yaşar mıyız az da olsa?
Hayır, yaşamazsınız.
Bir de kaç ms latency olduğunu ölçmenin bir yolu var mıdır hocam ?
Ekipman ile ölçebilirsiniz ancak onlar da kulaklığın kendisinden daha pahalı.

Bu arada konuyla alakasız, AOC 24G2ZE(zu modeli çok pahalanmış) sipariş ettim bayağı bilgi verdiniz bu konu hakkında, Odyssey G4 den vazgeçip bunda karar kıldım, teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
Rica ederim hocam, hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Cihazı son sese aldığınızda dip ses oluyor mu? Ben de bu kulaklığı aldım ama bir şey dinlemezken yani kulaklık boştayken son ses seviyesinde tıslama şeklinde bi' dip ses başlıyor; sesi kulaklık üzerindeki tekerlek ile birazcık kısınca bu ses gidiyor ama anlayamadım, bendeki üründe mi sorun var?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…