Selam. Razer Barracuda X 2022 modelini alalı 3 gün oldu. 3 gündür yaşadığım sorunlar,

1. Kulaklığı 1 dk kullanmayınca kapanıyor hemen. (telefondan Razer Audio uygulamasından 1 saat yaptım kapanma süresini PC'de işe yaramıyor)
2. Kulaklık kapanıp açılınca ses seviyesi hem windowsda Full hem kulaklık ses seviyesi Full olmasına rağmen ses çok az geliyor. Bazen de tek soldan veriyor. (dongle çıkarıp takınca normale dönüyor.

2.4 GHz Donglemi arızalı acaba.

3 GÜNÜN SONUNDA İADE ÜZDÜ BENİ...

Son düzenleme:
Merhaba bu kulaklıkla ilgili 2 aylık deneyimimde eksik bulduğum kısımları aktarmak istedim.

• Kulaklığın uygulama desteği olmaması gerçekten büyük bir eksi şarjın kaç olduğunu öğrenmek için bile telefona bağlamam gerekiyor.

• Kulaklığı ilk aldığımda 1 haftalık ücretsiz THX programını kullanma fırsatım oldu fakat EQ ayarlarını beceremediğim için telefon uygulamasından yapmam gerekeni yapıyorum fakat sürekli PC'den telefona geçip ayar yapıp tekrar PC'ye geçip denem gerekiyor.

• Malzeme kalitesi olarak kronik bir sorun galiba hangi taraf hatırlamıyorum ama kulaklığın bir tarafı gıcırdıyor ve elimle kulaklığı esnetmeye çalıştığımda kırılacakmış gibi hissediyorum.

• Eksi olarak sayılır mı bilmiyorum fakat kulaklık mikrofon menzili ile hoparlör menzili aynı değil odamdan salona gittiğim zaman sesim karşıya gitmiyor fakat ben onları duyabiliyorum.

Hocam mobil uygulama üzerinden yapılan ayarlar bilgisayarda da geçerli oluyor mu?
Evet oluyor

Hocam kulaklığın sağ ve sol tarafında üst kafa bandını ve kulaklığın alt tarafını bağlayan menteşe hiç razer'den beklenecek kalitede değil. 3-4 ayda kırıldı benimki ve 1 yıl cinnet geçire geçire bantlı kullandım kulaklığı. Direk kırılıyor anlayacağınız, kulaklığı esnetmenizi sert bırakmanızı vs. önermem.

Benim 1 seneden fazla oldu alalı hala ilk gün kinden farksız, çok memnunum.

Benim 1 seneden fazla oldu alalı hala ilk gün kinden farksız, çok memnunum.
Gördüğüm çoğu kişi aynı problemi yaşıyor, genel bi kalitesizlik var materyalde, yoksa kulaklık baya kaliteli fiyatı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…