Elektronik Razer Barracuda X 4.241 TL

Çok dayanıksız ve yazılım problemi olan bir kulaklık. Aldığıma bin pişman oldum. Sesten yana sıkıntı yoktu evet ama çok fazla kopma yaşıyordum. Önermiyorum.

Çok dayanıksız ve yazılım problemi olan bir kulaklık. Aldığıma bin pişman oldum. Sesten yana sıkıntı yoktu evet ama çok fazla kopma yaşıyordum. Önermiyorum.
Doğru kullandığınıza emin misiniz?
Dayanıksız olduğunu ben de birkaç yerde okumuştum ancak ne kadar zorlasam da herhangi bir çatlama, kırılma, bozulma vs. yaşamadım.
Sesten yana sıkıntı yok demişsiniz orası doğru katılıyorum. Ses kalitesinden ben de memnunum.
Ama çok fazla kopma yaşıyorum dediğiniz yere asla katılmıyorum. Kulaklığı 1990 TL'ye düştüğünde almıştım. Aldığımdan beri aktif olarak telefonda da bilgisayarda da kullanıyorum ve daha 1 kere bile bağlantı kopma sorunu yaşamadım. Dongle odamda bilgisayarıma takılıyken araya 3 duvar 15 20 metre mesafe girmesine rağmen inanılmaz iyi çekiyor. Zaten bir kulaklıktan beklentiniz daha fazlaysa yanlış beklenti içindesiniz. Şahsen dediğim gibi ben çok memnunum. Diğer odalardan bile rahatca konuşabiliyorum ve duyabiliyorum.

Doğru kullandığınıza emin misiniz?
Dayanıksız olduğunu ben de birkaç yerde okumuştum ancak ne kadar zorlasam da herhangi bir çatlama, kırılma, bozulma vs. yaşamadım.
Sesten yana sıkıntı yok demişsiniz orası doğru katılıyorum. Ses kalitesinden ben de memnunum.
Ama çok fazla kopma yaşıyorum dediğiniz yere asla katılmıyorum. Kulaklığı 1990 TL'ye düştüğünde almıştım. Aldığımdan beri aktif olarak telefonda da bilgisayarda da kullanıyorum ve daha 1 kere bile bağlantı kopma sorunu yaşamadım. Dongle odamda bilgisayarıma takılıyken araya 3 duvar 15 20 metre mesafe girmesine rağmen inanılmaz iyi çekiyor. Zaten bir kulaklıktan beklentiniz daha fazlaysa yanlış beklenti içindesiniz. Şahsen dediğim gibi ben çok memnunum. Diğer odalardan bile rahatca konuşabiliyorum ve duyabiliyorum.
Teknoloji biraz şans işi maalesef ya bana şanssız ürün denk geldi ya da sizinki sağlam çıktı :D Kulaklığı bir kez dahi düşürmememe rağmen masanın üstüne bıraka bıraka (fırlatmadan) sol kısmındaki tüm parçalar kırıldı kullanılamaz hale geldi. Kopma konusunda da pek katılamadım sana maalesef çünkü forumlarda araştırma yaptığımda birçok kişinin bu hata ile karşılaştığını gördüm. Ya ses kopması ya mikrofon kesilmesi. Hatta bendeki problemin çözümü için kulaklığa sürekli factory reset atmam gerekiyordu. O derece bir haldeydi. İnanılmaz pişman oldum. Umarım siz ve alan kişiler bu problemleri yaşamazsınız hocam. Kulaklığın son halini de fotoğraf olarak ekleyeyim :D

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-03-12 saat 13.04.08_0b864acd.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-03-12 saat 13.04.08_0b864acd.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 84

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı