Elektronik Razer Barracuda X 4.241 TL

3500 TL üzerinin pek ederi olduğunu düşünmüyorum, o fiyatlara Cloud 3 düşüyor. İkisini de kullanmış biri olarak ses kalitesi olarak Cloud 3'ün çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Ama çok fazla kopma yaşıyorum dediğiniz yere asla katılmıyorum. Kulaklığı 1990 TL'ye düştüğünde almıştım. Aldığımdan beri aktif olarak telefonda da bilgisayarda da kullanıyorum ve daha 1 kere bile bağlantı kopma
Bu kopma olayını bende yaşadım, kronik denebilir mi bilmiyorum ama olan bir sorun.

3500 TL üzerinin pek ederi olduğunu düşünmüyorum, o fiyatlara Cloud 3 düşüyor. İkisini de kullanmış biri olarak ses kalitesi olarak Cloud 3'ün çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Bu kopma olayını bende yaşadım, kronik denebilir mi bilmiyorum ama olan bir sorun.
Hocam cloud 2 ve 3 arasındayım kablosuz olarak. Fark var mı 3'te fiyat farkı da görüyorum. Konuyla alakasız oldu ama yeri gelmişken sorayım dedim :D

Hocam cloud 2 ve 3 arasındayım kablosuz olarak. Fark var mı 3'te fiyat farkı da görüyorum. Konuyla alakasız oldu ama yeri gelmişken sorayım dedim :D
Cloud 2'i kullanmadığım için ne desem yalan olur. Ancak Arctis 7, JBL Quantum 800 gibi modelleri de uzun süre kullandım ve Cloud 3 bunlardan bir tık daha fazla tatmin etmişti. Barracuda X'i sormayın zaten, bayağı boğuk ve detaysız kalıyor bunların yanında.

Çok dayanıksız ve yazılım problemi olan bir kulaklık. Aldığıma bin pişman oldum. Sesten yana sıkıntı yoktu evet ama çok fazla kopma yaşıyordum. Önermiyorum.
Ben de aksine evin öbür tarafında bile gayet rahat bi şekilde kullanıp seste bozulma olmadan kullanabiliyorum. Evin duvarları da kalındır telefon bile çekmiyor normalde. Şanssızlık olmuş. Kozmetikte vs. de hiçbir sıkıntı yok. Üzücü olmuş sizin durum.

Ben de aksine evin öbür tarafında bile gayet rahat bi şekilde kullanıp seste bozulma olmadan kullanabiliyorum. Evin duvarları da kalındır telefon bile çekmiyor normalde. Şanssızlık olmuş. Kozmetikte vs. de hiçbir sıkıntı yok. Üzücü olmuş sizin durum.
Teşekkürler hocam. Peki bu kulaklığı yaptırmanın herhangi bir yolu var mıdır bu konu hakkında bilginiz var mıdır ? Servisine falan yollandığı taktirde ücret karşılığında tamir edilir mi

Teşekkürler hocam. Peki bu kulaklığı yaptırmanın herhangi bir yolu var mıdır bu konu hakkında bilginiz var mıdır ? Servisine falan yollandığı taktirde ücret karşılığında tamir edilir mi
Ben Vatan'dan aldım. Bir sıkıntı çıksaydı vatanla muhatap olurdum. Şimdiye dek servislik bir durum yaşamadım o yüzden bilmiyorum

Teknoloji biraz şans işi maalesef ya bana şanssız ürün denk geldi ya da sizinki sağlam çıktı :D Kulaklığı bir kez dahi düşürmememe rağmen masanın üstüne bıraka bıraka (fırlatmadan) sol kısmındaki tüm parçalar kırıldı kullanılamaz hale geldi. Kopma konusunda da pek katılamadım sana maalesef çünkü forumlarda araştırma yaptığımda birçok kişinin bu hata ile karşılaştığını gördüm. Ya ses kopması ya mikrofon kesilmesi. Hatta bendeki problemin çözümü için kulaklığa sürekli factory reset atmam gerekiyordu. O derece bir haldeydi. İnanılmaz pişman oldum. Umarım siz ve alan kişiler bu problemleri yaşamazsınız hocam. Kulaklığın son halini de fotoğraf olarak ekleyeyim :D
Merhabalar, benim de kulaklığımın dongle aparatı bozuldu. Sadece dongle satmayı düşünür müydünüz?

Aynı şekilde hocam normalde odamda wifi bile çekmiyor oturma odasında olduğu için ancak bu kulaklık dongle ile bagliyken ayni yerden kesintisiz, kayıpsız bir sekilde cekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı